„DA!” Alina Eremia a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul impresionant pe care l-a primit

Autor: Diana Ghita

Alina Eremia a fost cerută în căsătorie de Edi Barbu

Sursa: Instagram Alina Eremia

Celebra cântăreață din România, Alina Eremia, a fost cerută în căsătorie de către bărbatul iubit! Tânăra este în culmea fericirii.

Alina Eremia este împreună cu Edi Barbu de 8 ani de zile, iar cei doi și-au dus povestea de dragoste la următorul nivel, întrucât bărbatul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa artistă.

Cum arată inelul cu care a fost cerută în căsătorie Alina Eremia

Edi i-a cerut mâna iubitei sale chiar de ziua lui de naștere, iar vestea a fost dată chiar de către ea, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Instagram.

Alina Eremia a postat diverse clipuri și fotografii, primele fiind cele cu inelul de logodnă, iar în descriere aceasta a scris: „DA! Happy birthday, love!”.

Inelul primit de la Edi este unul deosebit și se vede clar că bărbatul a căutat o bijuterie de-a dreptul specială, cu care iubita lui să iasă din tipare.

Bărbatul nu i-a oferit artistei un inel clasic de logodnă, întrucât frumoasa bijuterie are forma unui trifoi cu patru foi, iar piatra prețioasă cu care este încrustat este foarte mare.

La o privire mai atentă, inelul pare să fie ori din aur alb, ori din argint, iar piatra galbenă și strălucitoare de pe el le-a atras privirile tuturor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Alina Eremia a fost implicată într-un accident auto! Cum a avut loc întâmplarea: „Am fost puțin acostată”

Cum au reacționat internauții la această veste

Internauții au fost de-a dreptul impresionați de gestul lui Edi, dar și de zâmbetul radiant pe care îl are Alina Eremia în fotografii.

La rândul lor, urmăritorii vedetei sunt fericiți pentru acest eveniment unic din viața ei.

De aceea i-au lăsat diverse comentarii prin intermediul cărora le-au transmis gânduri bune logodnicilor.

„Felicitări!/ Înnebunesc de drag!/ So happy for you (Așa fericit pentru tine)/ Să fie cu fericire! Sunteți faini/ Felicitări! Sunteți minunați! La mulți ani fericiți, Edi!/ Felicitări din tot sufletul și iubire infinită! Vă iubesc cel mai mult!!”, sunt câteva dintre mesajele oamenilor din online pentru Alina și Edi.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)

Citește și: Alina Eremia a fost depistată cu COVID-19. Care este starea de sănătate a vedetei

Alina Eremia și Edi Barbu au devenit un cuplu în urmă cu 8 ani, moment în care și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul.

„Ne-am îndrăgostit sufletește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire. La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine”, dezvăluia celebra cântăreață, în cadrul unui podcast.