„Da, e de la sarcină” Mesajul postat de Lorena în miez de noapte, după ce s-a împăcat cu Laurențiu

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 feb 2024, 10:11

Este însărcinată Lorena?

Sursa: Instagram Lorena Rumbecu

Lorena, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, sezonul 2, este foarte activă pe rețelele sociale, unde stă permanent conectată cu urmăritorii ei.

Lorena postează regulat conținut pentru fanii ei din online, ținându-i la curent cu ceea ce face în viața de zi cu zi și dându-le diverse sfaturi.

 

Lorena le-a dat o veste surprinzătoare fanilor

Ieri, fosta concurentă a postat, pe pagina ei personală de Instagram, un videoclip în care le-a dat internauților câteva sugestii de a-și accesoriza ținutele, în funcție de tipul de îmbrăcăminte pe care îl aleg.

În imagini se poate observa că tânăra a pus câteva kilograme în plus. Acest lucru a fost remarcat și de către oamenii din online, care i-au atras imediat atenția Lorenei: „Ce gras ă te-ai făcut”.

Lorena a vrut să răspundă într-o notă ironică acestui comentariu, așa că a spus: „Da, e de la sarcină”.

Însă, deși a vrut doar să facă o glumă, prin acest mesaj, fata nu a făcut altceva decât să stârnească numeroase controverse în rândul fanilor, care au crezut-o pe cuvânt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Ești însărcinată?/ Mă bucur pentru voi, sunteți minunați/ Când ai rămas însărcinată???/ Ești bine?/ Ne-ați umplut inimile de fericire”, au fost câteva dintre comentariile internauților, șocați de această veste.

Citește și: Lorena, mesaj subtil pentru Laurențiu. „Să sacrifici totul” Cum a fost revederea dintre cei doi îndrăgostiți

Lorena și Laurențiu s-au împăcat

Însă, chiar dacă, spre dezamăgirea unora, fosta concurentă nu este gravidă, aceasta le-a dat altă veste bună urmăritorilor, și anume împăcarea cu Laurențiu.

Chiar dacă luna trecută Lorena a anunțat despărțirea de el, cei doi n-au putut sta prea mult departe unul de celălalt, iar iubirea dintre ei a învins, ceea ce îi bucură foarte mult pe admiratorii lor, care îi apreciază

încă de când și-au început relația în „Casa iubirii”.

Citește și: Laurențiu, gest emoționant după ce s-a afișat cu Lorena: „E de fapt iubire”. Ce a postat fostul concurent de la „Casa iubirii”

Prima lor întâlnire de după ceartă a fost în urmă cu doar câteva zile, când au sărbătorit zilele de naștere ale pisicuțelor pe care le-au adoptat împreună, iar de atunci, cei doi postează zilnic materiale în care apar împreună, precum imagini de când erau în „Casa iubirii” sau fotografii în care arată cum își petrec timpul împreună.

Spre exemplu, seara trecută Lorena a publicat, pe Instastory, o fotografie cu două căni de ceai, așezate pe o măsuță, arătându-le internauților că își petrece seara în compania iubitului ei, Laurențiu, pe care l-a și etichetat în respectiva postare.