„Dă-mi inima ta, să vezi ce fac cu ea”. Antoni, mesaj cu subînțeles pentru Ștefania?! Concurentul de la „Casa iubirii” și-a pus fanii pe jar

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 28 mai 2024, 19:39

Ce se întâmplă între Antoni și Ștefania

Sursa: Instagram rosa_antoni12; Instagram stefania.carausuu

Luni, Antoni de la „Casa iubirii” a postat pe rețelele sociale mai multe clipuri pe fundalul cărora rulau melodii de dragoste, ceea ce i-a dus pe mulți cu gândul că îi sunt dedicate Ștefaniei.

De curând, în „Casa iubirii” relația dintre Cosmin și Ștefania a fost tulburată de apariția lui Antoni, concurentul din sezonul 2 pentru care blondina se înscrisese, inițial, în competiție, întrucât îi stârnise interesul.

Ce s-a întâmplat între Antoni și Ștefania în „Casa iubirii”

Înainte de a-și face intrarea oficială în „Casa iubirii”, Antoni a chemat-o pe Ștefania în camera roșie, întrucât a aflat de admirația pe care aceasta a avut-o pentru el, iar în acel moment și tânărul a dat de înțeles că ar simpatiza-o. 

După ce, în Gala de duminică, 26 mai, toți concurenții au vizionat materialul din camera roșie a celor doi, în care Ștefania nu și-a putut stăpâni emoțiile puternice, atmosfera a început să devină tot mai între ea, Cosmin și Antoni, iar în casă apar mereu discuții care îi vizează pe cei trei și care îl pun pe Cosmin în postura de victimă a celor doi.

Citește și: Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Deși tânăra încearcă, acum, să îi recâștige încrederea iubitului ei, despre care a mărturisit că este singurul băiat pentru care are sentimente, Antoni nu pare să lase garda jos, întrucât, recent, a postat în mediul online diverse mesaje cu subînțeles, care ar viza-o pe Ștefania.

Ce mesaj a postat Antoni pentru Ștefania

În prima fază, concurentul a postat un clip dintr-o mașină în care se afla cu alți colegi de ai săi din „Casa iubirii”, printre care s-au numărat Patrick și Robi.

Pe drum, aceștia au decis să destindă atmosfera și să asculte muzică, iar în momentul în care a început o frumoasă piesă de dragoste, Antoni a profitat de ocazie, a scos repede telefonul și a făcut o filmare scurtă în timp ce melodia rula pe fundal.

„Inima te cere tot mai intens, cum să te urăsc când ea pe tine te-a ales?”,  au fost versurile prinse de tânăr în clipul postat pe Instastory, care sunt destul de grăitoare pentru situația complicată în care Antoni se află, în prezent, cu Ștefania.

Citește și: Cosmin, șocat de reacțiile Ștefaniei față de Antoni, în timpul întâlnirii lor din camera roșie! „Am văzut ce aveam de văzut. Aș fi băgat mâna în foc pentru ea!” Ștefania a izbucnit în lacrimi și a părăsit platoul

Totuși, tânărul nu s-a oprit la respectivul videoclip, ci a vrut ca mesajul lui să fie unul evident, așa că a mai postat un filmuleț cu el, pe fundalul căruia a atașat un fragment din melodia „Dragă”, cântată de Lora: „ Nu te mai

juca/ Dă-mi inima ta și-o să vezi ce fac cu ea/ O, ajutor, fetelor, e și înger și drăcușor/ Amator de amor, băiatul ăsta îmi place de mor”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.