„Dă-te jos de pe copil!” Ce a pățit Theo Rose cu noul membru al familiei. Tot momentul a fost filmat

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 aug 2023, 15:49

„Dă-te jos de pe copil!” Theo Rose, probleme cu pisica și micuțul Sasha

 
Sursa: Theo Rose Instagram

The Rose se bucură acum de doi copii: După venirea pe lume a micuțului Sasha, Theo Rose are acum doi „copii” de care trebuie să aibă grijă.

Vedeta își ține mereu fanii la curent cu toate năzbâtiile pe care le face micuțul Sasha, dar și momentele amuzante cu pisica sa din rasa Sfinx. 

The Rose, probleme cu Sasha și pisica

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story, mai multe ipostaze hilare în care pisica era urcată peste Sasha, dar și momente tandre dintre cei doi, atunci când dorm împreună.

Citește și: Familia lui Theo Rose s-a mărit din nou! Artista a dezvăluit cine este noul membru: ''I-am pus numele''

„Dă-te jos de pe copil, dă-te jos!”, a spus aceasta pe Instagram. 

Familia lui Theo Rose s-a mărit din nou. Cum îl cheamă pe noul membru al familiei

Surpriza ce a emoționat-o pe artistă a venit din partea finilor ei, ce i-au plănuit cadoul perfect pentru ea, după ce au realizat ce mamă bună este pentru băiețelul ei, Sasha. Finii artistei i-au luat o pisică specială, ce face parte dintr-o rasă pe care nu toți oamenii o apreciază, mai exact o pisică Sfinx, fără păr.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian plutesc de fericire! „Unul lângă altul în viață și în sărbătoare”. Cei doi și-au sărbătorit zilele de naștere

Vedeta a preferat această rasă pentru a-l feri pe Sasha de orice pericol, adică inhalarea părului de pisică. 

Deși a primit pisica în urmă cu puțin timp, aceasta a decis deja ce nume să îi pună, mai exact Sushi, nume asemănător cu cel al băiețelului ei, Sasha. 

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este- cum credeți că i-am pus numele?- Sushi, ca să fie prietena lui Sasha.

Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei.

Pupă mama pe ea”,  a

spus Theo Rose în mediul online, potrivit  wowbiz.ro.

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.