„Dacă ai avea măcar pe jumătate din mintea ei”. Schimb de replici între Adi Rus și Vlăduța Lupău. Internauții au sărit imediat în apărarea artistei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 18 mai 2023, 09:49

Vlăduța Lupău și Adi Rus vor aniversa, în curând, un an de când fiul lor a apărut pe lume

Sursa: Instagram

Adi Rus i-a lăsat un comentariu soției sale, Vlăduța Lupău, iar fanii l-au taxat imediat, fiind extrem de deranjați de cuvintele folosite la adresa artistei. Ulterior, Adi Rus a reacționat, uimit de modul în care s-au înțeles lucrurile.

Vlăduța Lupău a primit un comentariu din partea lui Adi Rus, în mediul online, dar care a împărțit internauții în două tabere. Imediat, aceștia au început să îl critice pe soțul artistei pentru reacția pe care a avut-o.

Comentariul lui Adi Rus pentru Vlăduța Lupău care a stârnit revoltă

Vlăduța Lupău și Adi Rus vor aniversa, în curând, un an de când fiul lor a apărut pe lume.

De curând, artista l-a luat pe Iair și l-a dus la bunica ei, pentru a-l vedea pentru prima dată. Vlăduța a făcut câteva fotografii pe care le-a postat în mediul online, împreună cu un mesaj de mulțumire la adresa celei care a crescut-o.

Femeia s-a bucurat extrem de mult pentru că își vede strănepotul, iar bucuria artistei a fost la fel de mare. În descrierea postată alături de fotografiile cu pricina, Vlăduța a specificat faptul că bunica ei este o persoană extrem de înțeleaptă și care a crescut-o frumos, cu multe principii bine înrădăcinate.

Deși artista a mărturisit că nu știe cum vor sta lucrurile cu generația fiului ei, aceasta se bucură că a fost crescută așa cum trebuie și vrea să transmită și micuțului învățăturile primite de la bunica sa.

Citește și: Vlăduța Lupău, ceartă în aeroport cu un taximetrist! De la ce a pornit scandalul: "Era să mă vedeți la știri"

După ce a postat fotografiile, Adi Rus i-a lăsat un comentariu soției sale, comentariu pe care internauții l-au considerat a fi total nepotrivit: „Dacă ai avea măcar pe jumătate din mintea ei ”, iar Vlăduța a răspuns imediat, scriind: „Mă descurc cu câtă am”.

Adi Rus, aspru criticat de fanii artistei

Deși totul a fost doar o glumă, lucru specificat și de Adi Rus într-un comentariu ulterior, fanii au început să își exprime imediat părerea, părere ce nu a fost deloc în

favoarea acestuia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vai de mine, asta e bărbatul tău? Asa comentariu în online? Nici măcar când a realizat ce prostie a spus nu a avut bunul simț sa îl șteargă? Sau stai ca probabil nu a realizat nimic”, a precizat un internaut.

Adi Rus nu a primit doar un singur comentariu de acest fel și, la un moment dat, după ce numărul lor a crescut, acesta le-a răspuns internauților: „Nu toti pot sa

inteleaga, ca multi au doar 2 neuroni”, referindu-se la faptul că a fost doar o glumă la adresa Vlăduței și o apreciere la adresa bunicii soției sale.

Citește și: „Eu insist să mă opereze. Am două plase de medicamente”. Vlăduța Lupău a ajuns la Paris din cauza problemelor de sănătate pe care le are

„Cine a vazut story-ul cu strabunica intelege la ce fac referire, nu mai bagati cuvinte in gura si nu aberati aiurea, folostiti toti neuronii, pupici!”, „De unde nu e nici Dumnezeu nu cere, limitarea fiecaruia

isi spune cuvantul, iar eu nu sunt dispus sa dau explicatii”, a mai replicat Adi Rus.