Daca ai fii celebru si bogat, ai mai merge cu metroul? Uite cum au reactionat Beyoce, Rihana sau Mariah Carey cand au mers cu transportul in comun!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:17

Au averi de milioane de dolari, in parcare ii asteapta limuzine conduse de piloti de Formula 1 sau chiar avioane private, dar merg cu metroul.

Multa lume crede ca starurile de la Hollywood sunt fitoase peste masura, dar iata ca, uneori, se intampla sa mai coboare si ele cu picioarele pe pamant si se comporta ca oamenii de rand.

Recent, Angelina Jolie şi Brad Pitt au renuntat la luxul avioanelor private si au calatorit, alaturi de copiii lor, la clasa economica. N-a mai contat aglomeratia, n-au bagat in seama privirile curiosilor si au ajuns sanatosi la destinatie, chiar daca nu au fost tratati regeste.



Pare de necrezut, dar sa stiti ca multe celebritati merg si cu metroul. Rihanna, ca sa scape de traficul infernal din Londra, a ales sa se deplaseze cu transportul in comun, ca sa ajunga la timp pe Arena O2, acolo unde sustinea un concert.

Cu transportul in comun merge nestingherit si actorul Hugh Jackman, impreuna cu cei doi copii ai sai, iar Sarah Jessica Parker circula frecvent in New York cu metroul.
De cele mai multe ori, este imbracata absolut normal, astfel incat reuseste fara probleme sa se amestece in multime. Focoasa artista Nicole Scherzinger circula incognito cu metroul! Se ascunde sub palarie, esarfa si ochelari de soare, astfel incat trece neobservata.


/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16783751/1/media-143514803042666700.png
Ajungem acum la Jay Z, care a stat la taclale cu o doamna  mai in varsta, care habar nu avea ca sta de vorba, la metrou, cu unul dintre cei mai faimosi si mai bogati artisti ai lumii.



Cea mai inedita prezenta de la metrou ramane insa Mariah Carey! Imbracata intr-o rochie de seara cu decolteu ametitor, diva cu voce de privighetoare a renuntat la limuzina si a mers cu metroul catre o gala caritabila. A starnit rumoare printre calatorii care nu se atseptau la o asemenea surpriza.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

##VIDEO140057##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.