„Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!” Vlad Pascu, judecat de propria avocată! Cum s-a filmat aceasta pe TikTok

Author: Laura Macovei
Actualizat: 24 aug 2023, 17:13

„Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!” Vlad Pascu, judecat de propria avocată!

 
Sursa: observator

Vlad Pascu este acum în arest, iar o nouă avocată l-a vizitat, însă nu oricum. Se pare că aceasta a venit cu anumite comentarii la adresa sa, în care îl acuză de faptele comise și spune că un astfel de incident nu are cum să fie trecut cu vederea.

Femeia s-a filmat pe TikTok, unde apare în diferite ipostaze și ține Codul Penal în mână, iar alături de el scrie versurile unei piese de la BUG Mafia. 

Ce a transmis avocata lui Vlad Pascu

„Nu fac declarații! Vă dați seama că dacă voiam să dau declarații, ieșeam până acum cu un comunicat de presă”,  a spus prima dată femeia, în timp ce se afla la sediul Poliţiei.

Citește și: Colega lui Sebastian, băiatul care și-a pierdut viața în urma accidentului de la 2 Mai, face declarații tulburătoare: ,,D-aia plecăm din ţară! Din cauza voastră"

Avocata s-a prezentat în cursul zilei de joi la arestul IPJ și a discutat cu Vlad Pascu, șoferul vinovat de tragedia de la 2 Mai, timp de aproximativ o oră. Ulterior însă, aceasta a refuzat să dea orice fel de declarație.

 

Cu toate acestea, femeia pare să fie mai activă pe platforma de TikTok însă, unde se filmează pe versuri controversate, având Codul Penal în mână.

„Tu dormi? Nu dormi!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dacă ști frate sa furi, fura tu cum știi!

Dacă poți frate să bei, atunci bea tu pentru toți!

Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!”,  sunt versurile BUG Mafia fredonate de avocată, cu mesaj către Vlad Pascu.

Vlad Pascu nu a fost testat pentru droguri, greșeală ce a dus la uciderea a doi oameni

Polițiștii și-au făcut treaba, dar nu până la capăt. Un psiholog criminalist vine cu explicații la ce s-a putut întâmpla și care a fost motivul pentru care Vlad Pascu a fost lăsat să plece.

Ai noştri poliţişti sunt foarte timoraţi. Păi dacă îndrăzneşti să opreşti o maşină aşa, mai super, păi te gândeşti aşa- câte telefoane o da ăla şi ce o să păţesc eu după aceea şi aşa mai departe”,  a declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist.

Citește și: Șoferul accidentului de la 2 Mai, dosar penal din cauza stupefiantelor încă de la 13 ani! Noi informații ies la iveală

Astfel, acesta ar fi și motivul pentru care mulţi tineri de bani gata ajung să se drogheze fără să se teamă de poliţie, deoarece chiar și atunci când sunt prinși, consecințele nu prea există sau sunt trecute cu vederea.

Vlad Pascu  va fi judecat după legea Anastasia.