„Dacă am 10 lei în buzunar, sunt fericit”. Ce avere are Mihai Leu? Pugilistul a dezvăluit cu sinceritate cum îi place să-și trăiască viața

Author: Lavinia Medrea

Ce avere are Mihai Leu

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Mihai Leu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Mihai Leu, un faimos pugilist român. 

Ce avere are Mihai Leu

Se cunoaște faptul că Mihai Leu beneficiază de o situație financiară bună, dat fiind faptul că sportul în care activează este foarte bine plătit, este organizator al unui mare raliu de curse și, de asemenea, din relatările presei, are o locuință superbă în Hunedoara.

Citește și: Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, o legendă vie a sportului, vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Acum ceva timp, Mihai Leu a recunoscut că cei mai mulți bani i-a făcut din achiziționarea de terenuri și construirea de case pe acestea.

„Ce avere are un campion?”, este întrebarea cu numărul 37, adresată de Denise Rifai.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Să știți că problema financiară este cumva foarte dificil de discutat despre ea fiindcă sunt oameni care sunt fericiți cu mai puțin, sunt oameni care oricât ar avea niciodată nu sunt mulțumiți. Pentru noi, să știți că cel mai important este că noi ne simțim foarte bine, eu am mulți prieteni la Hunedoara încă din liceu, am aceiași sau poate mai devreme de liceu, din copilărie, și întotdeauna, spre exemplu, ne întâlnim cu prieteni sau ieșim undeva, nu se

discută niciodată despre bani, despre probleme financiare”, a dezvăluit Mihai Leu.

Citește și: Cine este femeia ce i-a fost alături lui Mihai Leu timp de trei decenii? Mihai Leu și soția sa s-au întâlnit în Germania

Cum își trăiește viața Mihai Leu

Potrivit spuselor pugilistului, Mihai Leu nu pune preț atât de mare pe partea financiară.

Sportivul a declarat că este fericit cu un ziar în mână și cu doar 10 lei în buzunar la fel cum ar fi și dacă ar avea 1.000 de lei în portofel.

„Îmi place să mă duc la o terasă, să stau să beau o cafea, îmi pare rău că nu mai există ziare pentru că întotdeauna îmi plăcea să stau să citesc și ziarul. Îmi place să mă întâlnesc cu prieteni mai vechi.

Nu cred că sunt așa de importanți (n.r.: banii), bineînțeles că foarte mult contează cât de mult îți dorești ceva sau cât de mulțumit ești, spre exemplu și la curse dacă pot să merg, merg, dacă n-aș mai putea să merg n-aș mai merge și aș merge la curse de biciclete, n-ar fi mare problemă. Eu dacă am, să zic, 10 lei în buzunar, sunt fericit, dacă am 100 sau 1000 mă simt la fel de bine și cu ăia”, a răspuns Mihai Leu.