„Dacă aud vocea lui un pic mai stridentă, mă iau fiorii. Am fost zero”. Armin Nicoară nu poate lăsa în urmă traumele cauzate de Petrică Nicoară, în perioada în care depresia a pus stăpânire pe el

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 apr 2023, 16:27

Felul de a fi al lui Petrică Nicoară nu a fost ușor de acceptat de către Armin Nicoară

Sursa: Captură YouTube, facebook

Relația tată-fiu dintre Armin Nicoară și Petrică Nicoară i-a adus foarte multă suferință acestuia, care nu a putut gestiona totul și a căzut în depresie, la scurt timp după ce a aflat că este diabetic.

Armin Nicoară și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său, Petrică Nicoară. Soțul Claudiei Puican a izbucnit în lacrimi, amintindu-și de momentele dureroase pe care le-a trăit și care l-au marcat.

Armin Nicoară încă este traumatizat de Petrică Nicoară

Felul de a fi al lui Petrică Nicoară nu a fost ușor de acceptat de către Armin Nicoară.

Deși acesta a încercat să își călăuzească fiul spre domeniul muzicii, același domeniu în care activează și el, modul mai dur în care se comporta cu el l-a făcut pe Armin să nu poată depăși niciodată acele momente și să capete traume pe care le poară cu el și în acest moment.

„Tata era, poate, un pic mai dur. M-a dat la școala de muzică, la instrument, am făcut pian.

Nu am reușit niciodată să studiez cu el, să fac ceva cu el, să creez un proiect cu el. Tot timpul, era mai dur. Și acum, poate, dacă mă duc să studiez cu el, îmi vine să plâng.

Citește și: „Iau telefonul și văd poze din alea, mai deocheate”. Armin Nicoară a fost prins în fapt de Claudia Puican, la scurt timp după nuntă: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”

Poate tata venea de la studio supărat de oamenii cu care lucra. Pot spune că da (n.r. îl repezea). Doar că, și acum, dacă aud vocea lui un pic mai stridentă, mă iau fiorii”, a povestit Armin Nicoară, în emisiunea „În Oglindă”, care poate fi urmărită aici.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Depresia cauzată de boală, agravată de comentariile tatălui

În momentul în care Armin Nicoară a aflat că suferă de diabet, în viața lui s-au produs foarte multe schimbări și multe dintre ele l-au întristat și mai tare. Deoarece nu mai reușea să dea randament din punct de vedere profesional, Petrică Nicoară discuta acest aspect cu unele persoane, iar părerile acestuia l-au afectat și mai mult pe Armin care a intrat și mai mult în depresie.

„După ce m-am îmbolnăvit (n.r. de diabet), s-a terminat și cu football-ul, tu nu mai poți să joci football și eu, câțiva ani, am fost zero și, pur și simplu, nu vedeau nimic în mine. Și, atunci, am picat într-o depresie, din ambele cazuri: și că sunt un nimeni, în acel moment și cu boala, cu tot.

Am momente, în mintea mea, când auzeam la telefon « Băi, dar Armin îi cum îi, dar Armin, așa » și acum, cumva, stau și mă uit la ei și le

mulțumesc, în același timp, că mi-au dat o putere, o ambiție.

Citește și: „Ne-am rătăcit. Drumul este infernal de greu”. Armin Nicoară a trecut prin momente dificile în Grecia, pe Muntele Athos. Ispitele au fost la tot pasul pentru artist și grupul cu care a mers

Când am văzut că nu mă regăsesc niciunde, cu tot ce făcea în acea perioadă, a zis « Nu vrei să iei saxofonul, să cânți, să faci ceva? » , a mai povestit Armin Nicoară.