„Dacă aveți careva”. Armin Nicoară a fost pus în mare dificultate! Ce i-a rugat soțul Claudiei Puican pe fanii lui

Author: Lavinia Medrea

 Armin Nicoară a fost pus în mare dificultate! 

Sursa: Instagram Armin Nicoară

Armin Nicoară, soțul Claudiei Puican, a venit cu o rugăminte urgentă la fanii lui. Iată despre ce este vorba!

Armin Nicoară este un saxofonist român de succes și se bucură de aprecierea oamenilor atât datorită talentului pe care îl are când vine vorba de cântat și atmosferă, cât și datorită faptului că este un om mereu pus pe glume și surprinde pe toată lumea cu declarațiile pe care le face.

Ce i-a rugat Armin Nicoară pe fanii lui

Armin Nicoară și-a obișnuit fanii cu prezența lui activă pe Instagram, acolo unde își pune mereu fanii la curent cu activitățile pe care le face zi de zi, dar și cu detalii legate de diverse evenimente pe care le susține sau piese pe care le lansează. Saxofonistul este atât de apropiat de comunitatea lui încât de multe ori și-a permis chiar și să vină cu diverse rugăminți în mod public la ei.  

Citește și: După ce a pierdut sarcina, Georgiana Lobonț a recunoscut că a prevestit ceva rău: „Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc”

Recent, Armin Nicoară a venit cu o cerere mai deosebită pentru fanii lui. Soțul Claudiei Puican avea mare nevoie de un casetofon de pe vremuri, folosit doar pentru derularea casetelor, așa că a luat atitudine și a anunțat public, pe Instagram Story, că are nevoie de un asemenea aparat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Hai noroc la toată lumea! Am o mare rugăminte la voi. Care mă ajută cu un casetofon? Casetofon din ăla în care să bag acesta audio, deci nu cu CD-uri, nu cu stick, nu cu altceva. Un casetofon audio! Dacă aveți careva să mi-l împrumutați în seara asta, să fie numai de la bine în sus.

Citește și: „Am fost norocos”. Valentin Sanfira, primele declarații după accidentul suferit în Italia! În ce stare se află cântărețul acum

Hai, vă pup, și dacă aveți (n.r.: casetofon) dați-mi un mesaj că am mare nevoie. În Timișoara!”, a spus Armin Nicoară, într-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram.

Armin Nicoară a fost asaltat de admiratoare

Armin Nicoară este însurat cu Claudia Puican, dar nu este un secret că are o slăbiciune pentru femei și chiar își asumă acest defect. Saxofonistul a recunoscut că, acum ceva timp, cu un an înainte de nuntă, a înșelat-o pe soția lui, ba chiar i-a spus și ei acest lucru.

Ca de obicei, Armin Nicoară s-a filmat dorind să fie amuzant într-o situație cu colega lui de breaslă, care îi bătea la ușă pentru a-l căuta.

Artistul, pus pe glume, a declarat că are la ușă o domnișoară care îl caută disperată, o „admiratoare” pe care a invitat-o la el în cameră și căreia i-a mulțumit pentru că i-a adus pantofii de lac.

„Această domnișoară mă caută disperată”, a fost mesajul transmis de Armin Nicoară, acum ceva timp, alături de filmarea cu colega lui, pe pagina lui de Instagram.