Dacă Betty Salam a făcut un moment de zile mari la nunta tatălui său, nu putem spune același lucru și despre Dani Stoian, fiul manelistului, care a fost foarte rezervat. Iată cum a apărut tânărul în cea mai importantă zi din viața părintelui său

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 mar 2023, 00:00

Dacă Betty Salam a făcut un moment de zile mari la nunta tatălui său, nu putem spune același lucru și despre Dani Stoian, fiul manelistului, care a fost foarte rezervat. Iată cum a apărut tânărul în cea mai importantă zi din viața părintelu

Sursa: Facebook Dani Stoian

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre a fost un eveniment extrem de discutat în showbiz. Dacă fiica cea mare a artistului a fost surpriza serii, nu putem spune acealși lucru și despre fiul manelistului. Cum a apărut Dani Stoian la nunta tatălui său?

Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele miercuri, 1 iunie, într-un cadru feeric, care a stârnit aprecierea multora. Toți copiii artistului au fost prezenți la eveniment, chiar și Betty și Dani, copiii din relația cu regretata Fănica. Fiica cea mare a manelistului a ținut să aibă un moment special pentru miri, în timp ce fratele ei, Dani Stoian, a fost foarte rezervat.

Citeste si: Zănoagă a dat cărțile pe față și a dezvăluit de ce l-a provocat la bătaie în cușcă pe Bobicioiu după ce s-a spus că i-ar fi furat-o pe Simina

Cum a apărut Dani Stoian la nunta tatălui său

Dani Stoian, fiul cel mare a lui Florin Salam, este destul de reticent atunci când vine vorba despre viața personală. Are o familie fericită și preferă să stea departe de luminile reflectoarelor, notează spynews.ro

Totodată, Dani Stoian nu este atât de activ pe rețelele de socializare cum este sora lui, Betty.

Cu toate acestea, nu s-a putut abține să nu urce pe internet o fotografie de la cel mai discutat eveniment din această săptămână, nunta tatălui său cu Roxana Dobre.

 Deși este fiul unuia dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, dar și de peste hotare, putem pune despre Dani Stoian că este foarte modest.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 În comparați cu ceilalți invitați, tânărul a postat o singură fotografie de la marele eveniment. În imagine apare alături de soția lui, Mihaela.

Citeste si: Betty Salam a făcut senzație la nunta tatălui său cu Roxana Dobre. Fiica manelistului le-a făcut o surpriză de proporții mirilor. Florin Salam s-a emoționat până la lacrimi-FOTO

Pentru ce ținută a optat Dani Stoian la nuntă

Dani Stoian și soția lui își fac declarații de dragoste pe rețelele de socializare de câte ori au ocazia. Cei doi au uimit cu ținutele lor extravagante. Nora lui Florin Salam a purtat un compleu care i-a pus în evidență silueta.

Fiul cel mare a lui Florin Salam a devenit tată pentru prima dată la 18 ani. Pe atunci, Mihaela a născut un băiețel perfect sănătos, pe nume Edan Ștefan.

Dani Stoian se concentrează mai mult pe familia sa și nu apare atât de des în public, ma scrie sursa citată.

 De asemenea, Betty l-a făcut bunic pe manelist pe vremea când abia împlinise 17 ani. Florin Salam se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, mai ales cu o familie atât de numeroasă.

Citeste si: Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre în Mamaia, pe 1 iunie! Incredibil câți bani au primit la darul de nuntă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.