„Dacă era la noi, era jale” Ce l-a deranjat pe Dan Negru, în Danemarca. Prezentatorul TV a transmis totul de lângă cel mai important monument

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 dec 2023, 09:19

„Dacă era la noi, era jale” Ce l-a deranjat pe Dan Negru, în Danemarca

Sursa: Dan Negru Instagram

Prezentatorul TV Dan Negru postează aproape zilnic câte un mesaj sugestiv pe rețelele sociale, unde deține peste 180.000 de urmăritori.

Dan Negru se află în Danemarca, de unde a surprins un aspect foarte important legat de cel mai reprezentativ monument al capitalei. 

Prezentatorul a comparat situația dată cu cea din România, unde cel mai probabil ar fi fost deja breaking news. 

Ce a transmis Dan Negru din Danemarca, de lângă cel mai reprezentativ monument al capitalei

Dan Negru a transmis un mesaj de lângă brandul Copenhaga, mica sirenă, care se afla într-o beznă totală, fiind luminată vag doar de un far. 

Citește și: „Acelor români, prea mulți, pentru care „acasă” nu mai e un loc, e un sentiment” Unde a plecat Dan Negru, chiar de Ziua Națională a României. Mesajul emoționant transmis de prezentator

„E 7 seara în Copenhaga și vreau să vă arăt ceva, nu neapărat furnarele astea, uite ce fum scot. La lumina acestui felinar chior vreau să vă arăt și mai ales să vă spun ceva.

De multe ori, cei mari sunt mari doar pentru că stăm noi în genunchi. Aici e cel mai reprezentativ monument din Danemarca și din Copenhaga, toată lumea știe de brandul Copenhaga, Mica Sirenă, nu se vede. E într-o beznă totală. Am văzut de multe ori știri la noi despre monumente care nu sunt luminate. 

Păi să vă arăt brandul principal al danezilor, ia uite, acum o vedeți.

Într-o beznă totală, uite aici Mica Sirenă a lui Andersen, cel mai important reper turistic din Copenhaga, din Danemarca chiar, atât, felinarul ăla chior acolo, mica sirenă și marile furnale. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asta-i o imagine. Mica sirenă în beznă și marile furnale în lumină. Aiii, dacă era la noi..vai,vai,vai!”

Dan Negru compară situația cu cea din România

Dan Negru a subliniat faptul că, deși de cele mai multe ori anumite lucruri sunt mărețe în ochii noștri, acestea se întâmplă pentru că alegem să stăm în genunchi. 

Dacă era la noi, era jale, breaking news, demisii. La alții e cool. De multe ori cei mari ni se par mari doar pentru că stăm noi în genunchi,” a spus prezentatorul pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Dan Negru, pe urmele Sfântului Andrei: ”Acu’ vreo două mii de ani a trecut prin locurile astea” Cum a ales îndrăgitul prezentator să marcheze ziua de 30 noiembrie

Se pare că prezentatorul TV a plecat în Danemarca, acolo unde va avea loc Campionatul Mondial de handbal feminin, România fiind singura țară care a participat la toate cele 26 de ediții.