“Dacă eu pățesc ceva…” Mesajul postat pe contul milionarului Călin Donca, cât timp acesta se află în arest preventiv

Author: Diana Bostan

Un nou videoclip postat de echipa lui Călin Donca

Sursa: Instagram- Călin Donca

Un videoclip emoționant a fost postat pe contul de Instagram al afaceristului Călin Donca. Cât timp se află în arest preventiv, echipa acestuia are grijă ca mesajele sale să ajungă la urmăritorii săi. Ce spune Călin Donca despre familia lui și despre cum l-au ajutat să reușească în afaceri.

Călin Donca s-a prezentat în fața publicului ca fiind un familist convins, acesta spunând de multe ori că adevărata lui bogăție sunt cei cinci copii și soția sa. Este cunoscut faptul că Donca a pornit de jos, reușind ca în doar câțiva ani să pună bazele unui adevărat imperiu la poalele Brașovului. Averea sa stă acum sub semnul întrebării, după ce afaceristul a fost arestat preventiv, fiind acuzat de evaziune fiscală.

Ce mesaj a apărut pe contul de Instagram al afaceristului Călin Donca

Aflat în arest preventiv, echipa lui Călin Donca și soția acestuia au grijă în continuare de imaginea afaceristului. Așa se face cum pe contul său de Instagram apar diferite mesaje prin care este întruchipat tatăl/soțul Călin Donca, un bărbat blând și iubito, dar și afaceristul Călin Donca. Ultimul mesaj video face referire afacerea lui cu panouri fotovoltaice și cum acestea pot influența viitorul copiilor săi.

Citește și: Cu se își ocupă timpul Orianda Donca, cât timp soțul ei se află în arest preventiv. Soluția ingenioasă găsită de fiica lui Călin Donca

Călin Donca a postat un video în care apare alături de cei cinci copii, dar și de soția sa cu care este împreună de 15 ani. Acesta a recunoscut că afacerea sa a avut suișuri și coborâșuri, însă afacerile din energie i-au oferit un venit lunar constant, fiind o investiție pe termen lung.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Unii știți că am o familie frumoasă, cinci copii, o soție cu care sunt împreună de 15 ani și de foarte multe ori, afacerea pe care am avut-o, a avut suișuri și coborâșuri, dar prețul energiei întotdeauna mi-a oferit un venit lunar constant printr-o investiție pe care am făcut-o și de care uneori am uitat, dar în fiecare lună când am văzut venitul, mi-am amintit că ceea ce am făcut nu am făcut doar pentru mine, pentru că

dacă mie mi se întâmplă ceva, am bucuria și știu în adâncul sufletului meu, că nu am lăsat o familie în urma mea, ci am lăsat un sistem prin care ei mai departe vor putea să primească bani din partea energiei produse de către parcurile fotovoltaice”, a spus Călin Donca, într-un video postat pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on
Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Ce face Oriana în timp ce soțul ei se află în arest preventiv

După ce Călin Donca a fost arestat, Orianda Donca se ocupă singură de cei cinci copii pe care îi are cu afaceristul. Cei doi soți au stârnit revolta mai multor părinți și a unor profesori în momentul în care au decis să-și retragă copiii de la școală pentru a învăța acasă.

Fiica cea mare a soților Donca, Arianda, are grijă de frățiorii ei mai mici și are grijă ca aceștia să-și îndeplinească la timp sarcinile, totul printr-un joc interactiv inventat de ea. Orianda Donca a fost impresionată de creativitatea și entuziasmul fiicei sale și a postat totul pe contul său de Instagram.

Citește și: ”Mulțumim că ne-ați lăsat să 'gustăm' din voi” Ce s-a întamplat în casa milionarului Călin Donca, cât timp se află în arest. Soția lui, Orianda, a imortalizat momentul

„Areea și Ares nu aveau chef să își facă activitățile, eu rezolvam câteva rapoarte și Ariadna a venit cu o idee de un joc pentru ca Ares să fie interesat să scrie literele.  Este fantastică, ea a inventat singură ideea și apoi a venit la mine să îmi arate ce a reușit Ares să finalizeze cu ajutorul ei.”,  a scris Orianda Donca, lângă filmulețul postat pe InstaStory.

Familia Donca a rămas unită și după ce milionarul a fost arestat preventiv. Acesta este acuzat de evaziune fiscală și de înșelăciune cu criptomonede, fiind arestat preventiv în luna septembrie a acestui an.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.