Daca facea schemele astea pe patinoar, se topea gheata! Ana-Maria Barnoschi a facut spectacol cu patinele in picioare

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:43

Vedeta Kanal D a avut o perioada de respiro dupa Revelion, si si-a petrecut tot timpul liber alaturi de prietenii ei.

Dornica sa recupereze dupa ce a muncit non-stop in ultimele luni, simpatica Ana-Maria Barnoschi s-a intalnit in fiecare zi cu gasca de amici si s-au distrat pe cinste.

2013 a fost un an plin din punct de vedere profesional pentru frumoasa Ana-Maria Barnoschi. Tanara de 21 de ani a progresat in cariera ei in televiziune, a invatat o multime lucruri utile de la colegii ei de breasla mai vechi in domeniu si, in plus, a semnat un contract de colaborare cu trupa Fly Project alaturi de care danseaza in prezent.

Si daca la finele anului a muncit foarte mult, la inceputul lui 2014, vedeta de televiziune a avut timp liber si s-a distrat impreuna cu gasca ei de prieteni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Roscata a mers la cinematograf, s-a plimbat prin magazine cu amicele ei, dar spune ca cel mai bine s-a simtit la patinoar, unde, desi nu mai fusese demult, nu a cazut nici macar o data.

"M-am distrat copios la patinoar si sunt mandra de mine ca, desi nu mai patinasem de ceva vreme, m-am descurcat. Atat de bine m-am simtit incat n-as mai fi plecat de pe gheata", a declarat Ana pentru WOWbiz.ro