„Dacă-i dau un pumn în gură își înghite limba!”. Laurențiu s-a înfuriat teribil în „Casa iubirii”! Concurentul a fost ținut de băieți ca să nu-l loveasca pe Ionuț din cauza unei discuții deschise de Bianca

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 nov 2023, 13:01

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu a fost la un pas să-l bată pe Ionuț din cauza unei discuții deschise de Bianca.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Laurențiu a fost la un pas să-l bată pe Ionuț după ce s-a enervat din cauza unei discuții deschise de Bianca, care o implica pe Lorena.

Laurențiu s-a înfuriat teribil în „Casa iubirii”

Astăzi, Bianca i-a comunicat lui Laurențiu, pe conexiune, că mesajul Lorenei pentru el a emoționat-o foarte tare și a simțit-o sinceră.

De asemenea, l-a întrebat ce are de gând să facă și ce părere are despre acest lucru.

Citește și: Julia, mărturisiri neașteptate despre Cosmin! Iată cum a reacționat concurentul! „Mă pui într-o situație acum!”

„Mesajul Lorenei a fost foarte emoționant, s-a simțit din suflet, și cred că multora li s-a rupt inima, s-a simțit foarte, foarte, foarte sinceră! Tu ce părere ai, ce ai de gând să faci?”, a spus Bianca.

„Eu am părerea mea, v-am mai spus-o, vrei să ți-o repet mereu?”, a răspuns Laurențiu.

„Nu neapărat, doar ca să faci să fie clar, pentru că nu e clar. Ai și tu vreun mesaj să-i spui Lorenei, ca și răspuns?”, a întrebat Bianca.

„O să-i transmit eu când o să am eu chef”, a răspuns Laurențiu.

„Îmi pare rău pentru ea”, a afirmat Bianca.

Din acest punct, Laurențiu a început să fiarbă, auzind declarațiile Biancăi.

„Îți pare rău pentru tine, nu încerca să dai o altă nuanță”, a spus Laurențiu.

„La mine e totul bine”, a spus Bianca.

Citește și: Mihaela de la „Casa Iubirii” s-a fotografiat alături de Bianca Drăgușanu! Fotografia care a pus Internetul pe jar

„Se vede cum e totul bine la tine că schimbați trei vorbe și mai tare te interesează ce simt eu pentru Lorena decât ce simte băiatul ăsta pentru tine”, a continuat Laurențiu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ionuț a sfătuit-o pe Bianca să îl lase pe Laurențiu pentru că nu are cu cine discuta.

În continuare, Ionuț a apărat-o pe Bianca și a afirmat că Laurențiu este tare în gură doar în „Casa iubirii” căci afară, în schimb, vorbește foarte frumos cu toată lumea. După ce Ionuț a spus despre Laurențiu că e bun să „măcăne” în emisiune, Laurențiu s-a enervat și i-a spus lui Ionuț să-și vadă de treaba lui pentru că Bianca îl ține oricum sub papuc, crede acesta.

Laurențiu a sărit să-l bată pe Ionuț

Nervii lui Laurențiu au devenit din ce în ce mai mari.

„Nu te mai uita așa, găină ce ești, că ești gâscă în grupa mare”, a spus Laurențiu.

„Mă faci să râd, sincer, mă faci să râd!”, a răspuns Ionuț, amuzat de reacția colegului său.

Văzând că nu are cu cine să discute civilizat, Ionuț s-a ridicat de pe canapea pentru a părăsi zona. În acel moment, Laurențiu s-a ridicat și el si l-a oprit pe Ionuț. În timp ce iubitul Biancăi îi spunea lui Laurențiu să-l lase să plece, concurentul refuza să se dea din calea lui. Mai mult de atât, în acel moment, Laurențiu s-a enervat extrem de tare și a sărit să-l bată pe Ionuț, dar a fost oprit de băieți.

„Când e vorba de bătaie toți suntem aici de bătaie, de bătaie suntem toți buni”, a spus Ionuț, amuzat și enervat, în același timp, de situație.

Un mesaj de pe conexiune îl trimite pe Ionuț în casa fetelor pentru ca tensiunile să se aplaneze în casa băieților. Ionuț urcă scările spre casa fetelor și, în acest timp, Laurențiu este ținut de băieți în continuare pentru a nu îl bate pe colegul lor.

Într-o fracțiune de secundă, Laurențiu a părut că renunță la ideea de a-l răni pe Ionuț, dar de fapt a prins un moment în care nu mai era ținut de băieți și a încercat să fugă pe scări după Ionuț, strigând după el că-l va bate de nu va mai știi de el. 

Văzându-l că intră în casa fetelor, concurentele l-au întrebat pe Ionuț ce s-a întâmplat, iar acesta le-a povestit cum Laurențiu a încercat să sară la bătaie.

În tot acest timp, băieții încercau să-l calmeze pe Laurențiu. Se pare că acesta s-a enervat din cauza faptului că Bianca a vorbit despre Lorena cu emoție când de fapt, în realitate, n-a interesat-o niciodată de ea.

Radu le explica băieților că din cauza Biancăi s-a iscat această ceartă și că Ionuț a vrut să-l instige pe Laurențiu.

„Să mă instige (n.r.: Ionuț), că dacă-i dau un pumn în gură își înghite limba!”, a declarat Laurențiu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?