„Dacă îți dorești să ai succes...” Deea Maxer a dat lovitura în afaceri! Cu ce se ocupă fosta soție a lui Dinu Maxer

Author: Laura Macovei
Actualizat: 05 dec 2023, 11:49

Cum reușește Deea Maxer să se împartă între afaceri și viața sentimentală

Sursa: Deea Maxer Instagram

Deea Maxer și-a regăsit fericirea în brațele iubitului Robert Drilea. Cum reușesc cei doi să își împartă viața de cuplu cu viața profesională?

Deea Maxer este o adevărată femeie de succes, iar alături de Robert formează cuplul perfect. Bruneta se ocupă, în prezent, cu afacerile imobiliare.

Mai exact, frumoasa vedetă este consultant în ceea ce privește achiziționarea unui apartament atât în București, cât și în Dubai.  

Cum reușește Deea Maxer să se împartă între afaceri și viața sentimentală

Viața profesională nu pare să fie un impediment în relația Deei cu Robert Drilea.

Cei doi reușesc să găsească un echilibru și să se bucure de timpul petrecut împreună. 

Citește și: ”Încă puțin și facem bradul” Deea Maxer și Robert Drilea, răsfăț la munte. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

„Ține aproape oamenii care-ți reflectă nebunia și-ți ridică energia,” a fost unul din mesajele postate de vedetă pe pagina sa de Instagram, la secțiunea story.

De asemenea, Deea Maxer a adus în discuție și succesul, una dintre aspirațiile sale. 

„Rădăcinile succesului se află în minte. Succesul este o stare mentală. Dacă îți dorești să ai succes, trebuie să începi să te gândești la tine însuți ca la o persoană de succes.”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deea Maxer, pregătită să se căsătorească

Vedeta se simte extrem de iubită și protejată de partenerul ei. În doar câteva luni de când sunt împreună, bărbatul a reușit să o facă pe Deea să simtă din nou acea efervescență a adolescenței, cu fluturi în stomac. Recent, ea a decis să împărtășească gândurile despre o posibilă căsătorie cu iubitul ei.

Citește și: Magdalena Chihaia, adevărul despre relația cu Dinu Maxer ”Nu știam dacă își dorește ceva serios cu mine” Cum se înțelege bruneta cu copiii iubitului său

„Eu aș răspunde la întrebarea asta cu „DA” în orice punct al relației în care mă simt în siguranță, mă simt iubită, mă simt cu fluturi în stomac, mă simt protejată și am încredere în partener.

Dacă după două luni de relație m-ar fi cerut, cred că în nebunia mea de îndrăgosteală aș fi acceptat. Eu cred în iubire absolută, cred în fidelitate, cred în căsătorie și la 33 de ani”,  a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Robert Drilea a venit în completarea iubitei sale și a menționat că el și Deea Maxer au planuri de viitor, dar preferă să le păstreze momentan doar pentru ei. 

„Ideea este că noi avem niște planuri, dar nu le divulgăm”, a spus acesta.