„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum ar reacționa sexy impresara dacă ar fi trădată de Ronald Gavril

Autor: Laura Macovei

„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum ar reacționa sexy impresara dacă ar fi trădată de Ronald Gavril

Sursa: Captură YouTube

Anamaria Prodan și noul ei iubit, Ronald Gavril, au fost invitați la „Fiță cu Adiță”, unde au vorbit despre relația lor, despre cum se înțelege Ronald cu copiii acesteia, dar și despre eventuale obstacole care s-ar putea ivi în relația lor.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează o frumoasă relație de câteva luni de zile. Sexy impresara și iubitul ei au vorbit la „Fiță cu Adiță” despre povestea lor de dragoste, despre copii, dar și despre ce ar face Anaprodan dacă ar fi înșelată. 

Ce ar face Anamaria Prodan dacă ar fi înșelată de Ronald?

Anamaria Prodan  a răspuns ferm și răspicat faptul că, dacă s-ar pune problema unei trădări din partea iubitului ei, nu s-ar mai uita în spate și ar pleca. 

Citește și: Anamaria Prodan și Ronald Gavril au stabilit detaliile nunții! Impresara a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf

Dacă m-ar înșela, nu aș face nimic. Aș pleca mai departe, căci la câte am trăit în viața mea, nu mă mai atinge nimic. El mi-a spus că nu a gândit niciodată că un bărbat poate să își înșele iubita,” a

spus Anamaria Prodan la emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Cum se înțelege Ronald Gavril cu copiii Aneimaria Prodan

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Dar, revenind la lucrurile frumoase care fac ca relația lor să înflorească pe zi ce trece, Anamaria Prodan a mărturisit că Ronald se înțelege extrem de bine cu copiii acesteia și că mereu se poate baza pe el, mai ales că aceștia au ce învăța de la boxer. 

Citește și: Își mai iubește Anamaria Prodan fostul soț? Cum a răspuns impresara la întrebarea care stă pe buzele tuturor: „Este tatăl copilului meu..”

Toți copiii mei sunt foarte fericiți. Când e în America, sunt liniștită că Sara este acolo cu el.

Și orice are nevoie, din zi și din noapte, doar telefon, chiar dacă el este în Los Angeles și ea la New York.

Un respect și un atașament incredibil. De fiecare dată mi-a plăcut că, de fiecare dată pe copilul meu, băiatul meu, el (Ronald) îl întreabă: „dar tu cum gândești?” Și el vorbește cu Ronald și îi spune: familia este cel mai important lucru și atunci îți dai seama că dacă băiatul meu crește în această „religie”, este foarte liniștit când vede așa ceva și când vede programul lui, că stă cu noi în casă.
Și îți dai seama dimineața, când el pleacă la școală, Ronald este lângă el.

Mă văd toată viața așa și toată viața mi-am dorit să merg cu soțul de mână, în baston și crescându-ne copiii,”