„Dacă nu erai tu, ea era un neica nimeni!”. Succesul înregistrat de Deea Maxer, pus de fanii lui Dinu Maxer pe seama acestuia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 iun 2023, 10:40

Deea Maxer a luat numele de familie al lui Dinu Maxer și, în prezent, după ce au divorțat, artista l-a păstrat

Sursa: Facebook

Deea Maxer se bucură de succes profesional foarte mare, mai ales că are parte de un val de atenție foarte mare după anunțarea divorțului de Dinu Maxer. Deși este împăcată cu decizia luată și iubește din nou, unele persoane consideră că ceea ce are în prezent este datorat fostului ei soț.

Deși au divorțat de câteva luni, iar Deea Maxer și Dinu Maxer își văd de viața lor, singurul lucru ce îi mai leagă fiind copiii, fanii acestora nu au putut accepta ideea despărțirii atât de ușor și nu ratează nicio ocazie prin intermediul căreia se pot da cu părerea. 

Dinu Maxer, sfătuit să nu o lase pe Deea Maxer să îi poarte numele

Atunci când s-au căsătorit, Deea Maxer a luat numele de familie al lui Dinu Maxer și, în prezent, după ce au divorțat, artista l-a păstrat. Deși Dinu a preferat să nu discute despre păstrarea numelui său de familie, unor internauți nu li se pare corect ca Deea să aibă, încă, numele Maxer și i-au transmis acestuia mesajul.

De curând, Dinu Maxer a postat o fotografie cu fiica sa, de la serbarea de sfârșit de an, iar, în secțiune de comentarii, o internaută l-a sfătuit să își ia numele de familie înapoi, ținând să precizeze, de asemenea, faptul

că fosta lui soție nu ar fi ajuns nicăieri, dacă nu ar fi avut o relație cu el.

Citește și: Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea Maxer: „Voi încerca”. Artistul și fosta soție au renunțat la o înțelegere pe care au făcut-o

„Felicitări! Dinu ai o frumusete de fetita!Nu o lasa pe Deea sa-ti poarte numele ..tu ai contribuit la lansarea ei ...dacă nu erai tu ea era un neica nimeni!”, a fost comentariul primit de Dinu Maxer.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dinu Maxer nu vrea să mai fie bărbat singur

După ce divorțul de fosta soție, Dinu Maxer a încercat să își refacă viața, dar lucrurile nu au mers deloc așa cum acesta și-a dorit. Din nou, acesta a fost părăsit și a declarat, ulterior, că vrea să fie implicat într-o nouă relație, dar fără a mai ajunge la starea civilă. 

De curând, în cadrul unui interviu acordat pentru o emisiune TV, Dinu Maxer a recunoscut că Maria Ilioiu, fostă concurentă a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, i-a atras atenția, dar și că speră ca, între ei, să ia naștere o frumoasă poveste de dragoste, dacă și ea își dorește acest lucru, bineînțeles.

Citește și: „E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui”. Reacția pe care au avut-o părinții lui Robert când au cunoscut-o pe Deea Maxer

„Eu sunt fanul frumuseții, în orice domeniu, dar mai ales atunci când evident este cel despre femei. În momentul acesta, sper să reușim în colaborarea noastră, după care, ce se va întâmpla, nu pot să spun. Lucrurile astea trebuie să vină din două părți, nu doar din una. A rămas să o sun după ce mă întorc din Dubai, așa că eu, aseară, m-am întors și urmează să o sun”, a mărturisit acesta.