,,Dacă nu se potolește'' Nelu Popa va fi dat în judecată de Carmen de la Sălciua. Ce acuzații a primit artista din partea fostului coleg de formație

Autor: Diana Ghita

Ce conflict s-a iscat între Carmen de la Sălciua și Nelu Popa

Sursa: wowbiz.ro

Fostul saxofonist al lui Carmen de la Sălciua i-a adus mai multe acuzații artistei. Aceasta din urmă a răbufnit și neagă cu vehemență spusele lui Nelu Popa.

Cel mai recent scandal din lumea muzicală este cel dintre Carmen Sălciua și Nelu Popa.

Citește și: Nervi și dezamăgire pentru Carmen de la Sălciua, nunta la care trebuia să cânte s-a anulat: ,,Nu fac story că sunt prea nervoasă!”

Ce acuzații a primit Carmen de la Sălciua din partea lui Nelu Popa

Fostul coleg de formație al lui Carmen a acuzat-o pe cântăreață că l-ar fi dat afară din trupă în plin sezon, acesta nemaiavând din ce să-și câștige existența. 

Revoltată de afirmațiile acestuia, artista a răbufnit, așa că a reacționat, în mediul online, la acuzele false. Aceasta a fost prima dată când Carmen a făcut publice detalii referitoare la cearta cu Nelu Popa.

Fostul saxofonist i-a mai adus și alte acuzații artistei. Acesta a mai povestit, acum ceva timp, faptul că el și Carmen ar fi fost mai mult decât niște simpli colegi.

Însă cântăreața a infirmat acest lucru.

De asemenea, nu de mult, Nelu a susținut că atitudinea cântăreței față de ceilalți membrii ai trupei ar fi fost una deplasată, aceasta comportându-se urât cu ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Mereu atent”. Cât de mult o răsfață Marian Corcheș pe Carmen de la Sălciua! Soțul cântăreței este extrem de romantic

Carmen de la Sălciua a răbufnit

Carmen de la Sălciua nu a mai putut rezista valului de acuzații nefondate venite din partea fostului coleg, așa că a decis să-i răspundă. Ea nu recunoaște nimic din cele spuse de Nelu Popa.

Ba mai mult, aceasta chiar l-a rugat pe saxofonist să se oprească din încercările de a-i păta imaginea.

„Eu sunt o femeie căsătorită! Nu vreau să intru într-un scandal, azi mâine fac un copil. Să mă lase în pace, să își vadă de treaba lui. Când a plecat din formație i-am spus: În viața aceasta să nu stingi lumina altuia pentru a străluci mai tare a ta.

Eu cântam alături de el, iar el dădea știri în presă, despre mine. L-am rugat să înceteze, măcar atâta timp cât lucram împreună.

Nu a plecat cu scandal din formație, mi-a spus că vrea să își croiască alt drum, să cânte alături de altcineva. Oamenii se mai despart, însă nu trebuie să rămână dușmani. Eu l-am rugat să nu mai vorbească tot felul de prostii.

Câți bărbați să se mai lege de numele meu?

Le-am spus: stați cu cine vreți, cântați cu cine vreți, dar lăsați-mă în pace! , a mărturisit Carmen de la Sălciua, conform Spynews.ro.

Citește și: Mesajul lui Carmen de la Sălciua pentru persoanele care creează conținut pentru adulți: „Nu este deloc normal ca o mamă să se pozeze în fața camerei și să îi spună copilului că, pe viitor, poate să facă și el”