Daca plange, risca sa moara! O fetita din Dolj are nevoie de ajutorul nostru, pentru a scapa de o boala rara

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:46

O fetita in varsta de 10 ani din comuna doljeana Breasta a fost diagnosticata la o luna de la nastere cu o boala oftalmologica grava.

Daniela nu poate plange, pentu ca, daca ar face asta, canalul lacrimar se infunda iar in jurul ochiului se strange puroi. Copilul poate scapa de acest chin doar printr-o interventie chirurgicala in Turcia, care se ridica la suma de 5000 de euro. Medicii i-au montat doua sonde ca o ajute sa dreneze tot puroiul.

Daniela nu trebuie sa simta durere ori suferinta si nu are voie sa planga.

Parintii trebuie sa o tina ca intr-un glob de sticla si sa o fereasca de emotiile puternice. Si, cum un necaz nu vine niciodata singur, viata a pus-o din nou la incercare pe Daniela.

La varsta de 10 ani, Daniela a trecut prin 10 interventii chirurgicale, insa nu a putut scapa de cosmarul care o chinuie. Zilnic, este nevoita sa isi scoata singura puroiul din jurul ochiului stang.

Speranta copilei ca poate duce o viata normala a venit din Turcia, de la o clinica privata. Medicii din strainatate i-au promis ca poate duce o viata normala daca va fi supusa unei alte interventii chirurgicale. Operatia costa 5000 de euro, iar familia fetitei nu dispune de acesti bani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

cauza anesteziilor, Daniela a avut de suferit. Se vede clar ca nu se poate concentra la fel ca un copil de varsta ei, desi este in clasa a III-a.