„Dacă se leagă relația, ne căsătorim”. Când s-au cunoscut, de fapt, Dana Roba și Beniamin, noul ei iubit. Cum a început povestea lor de dragoste

Author: Lavinia Medrea

Cum a început povestea lor de dragoste

Sursa: Instagram Dana Roba

Dana Roba a vorbit pentru prima dată în detaliu despre relația pe care o are cu Beniamin, la două luni de la trauma pe care a trăit-o din cauza fostului soț.

Dana Roba și-a refăcut viața după ce a fost bătută cumplit de fostul ei soț, Daniel Balaciu. Make-up artista încearcă să ducă o viață normală și fericită și nu exclude posibilitatea de a se recăsători, potrivit Fanatik

Când s-au cunoscut, de fapt, Dana Roba și Beniamin, noul ei iubit

Dana Roba și Beniamin, noul ei iubit, se cunoșteau de mult timp.

Ultima dată s-au văzut în urmă cu 14 ani, dar viața i-a dus în direcții diferite și nu au mai ținut legătura.

Citește și: „Soacra mea m-a denigrat”. Cum a încercat soacra Danei Roba să-i atragă fetițele de partea ei după ce Daniel Balaciu a agresat-o fizic

Cei doi s-au reîntâlnit acum două luni, când Dana Roba a trecut prin trauma vieții sale.

Vedeta a mai declarat că, dacă fostul ei soț nu ar fi bătut-o în acest hal, probabil s-ar fi împăcat și nu ar mai fi divorțat.

„Îl știam de dinainte, normal. Nu eram apropiați. El a fost însurat până acum doi ani. Acum doi ani a divorțat, e și singur de doi ani. Dar noi nu ne-am văzut de 14 ani încoace, niciodată. Noi, prima dată ne-am văzut, după 14 ani, la spital.

Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul.

Citește și: „Cât de mult mi-a crescut”. Schimbările prin care trece Dana Roba de când a fost abuzată de fostul soț sunt din ce în ce mai vizibile. Ce a observat vedeta

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu. Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa. Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm. Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața”,  a declarat Dana Roba, potrivit sursei menționate anterior. 

Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Roba și Beniamin

Între Dana Roba și Beniamin a apărut o relație de iubire după ce bărbatul i-a fost alături în timp ce se afla la spital, desfigurată de fostul soț. Vedeta a apreciat din suflet că iubitul ei i-a fost alături atunci când nici măcar familia nu venea s-o viziteze.

„Da, Beniamin este noul meu iubit.

E greu de explicat, e prea lungă povestea cum m-a cucerit. Dar m-a cucerit la spital. Omul ăsta venea la spital, îmi aducea flori, mâncare… A fost alături de mine în cele mai cumplite momente, atunci când eu am ieșit din spitale și nu puteam să mănânc.

Iar ai mei frați nu puteau să vină la mine pentru că nu puteau să își lase job-ul. El venea la mine, avea timp pentru că lucrează 24 cu 72 de ore liber. În zilele lui libere venea să îmi dea să mănânc”,  a spus Dana Roba.

Deși familia ei nu este neapărat de acord cu relația pe care o are cu Beniamin, Dana Roba a decis să facă ce simte, deoarece simte că are dreptul să-și refacă viața și să fie, în sfârșit, fericită.

„Familia mea nu prea a fost de acord cu el, dar, nu știu dacă contează asta pentru mine. Contează enorm să fiu eu fericită. Beni este și el pocăit, omul e super familist, chiar dacă a divorțat… Nu le-a mers.

Momentan suntem în stadiu de a ne cunoaște, vedem cu măritișul. Dacă va fi, se va întâmpla. Oricum, la noi, la pocăiți, nu ai voie să stai în curvie. Dacă se leagă relația, ne căsătorim. Dar procesul meu de divorț este pe rol, în septembrie începe”, a declarat Dana Roba.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?