Daca si tie ti se pare ca aceasta femeie arata ciudat, nu te inseli! Uite ce SECRET ascunde

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:53

Tot mai multi barbati din Statele Unite ajung sa aiba un obicei extrem de ciudat, care este considerat tabu si despre care nu se vorbeste inca deschis.

Dupa ce termina activitatile obisnuite pe care le intreprind in timpul zilei, cum ar fi serviciul, ei merg acasa, isi pun peruci si se costumeaza in femei, folosind costume din latex care se muleaza pe intreg corpul.

In ultima perioada au inceput sa-si dea si intalnire in secret, formand o comunitate restransa. Robert, unul dintre adeptii acestui trend, a ales sa dezvaluie cateva detalii pentru o publicatie din Statele Unite.



"Alegem sa ne ascundem, pentru ca altfel am fi priviti ca niste ciudati. Noi ne simtim foarte bine cand facem asta. Nu este nimic sexual; pe mine, spre exemplu, ma ajuta enorm faptul ca pot sa ma transform dintr-un batran intr-o blonda tanara si sexy in doar cateva minute", spune el.

In imaginea de mai jos o puteti vedea pe Sherry, personajul intruchipat in fiecare seara de Robert.
Cum comentati gesturile acestor oameni?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”