“Daca stii sa calci, te iau de nevasta!" Afla cui ii apartine acesata declaratie si nu rata "Roata Norocului"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 10:17

Miercuri 27 iunie, de la ora 20.00, emisiunea “Roata Norocului” moderata de Liviu Varciu il are ca invitat pe Calin Goia, solistul trupei Voltaj, castigurile obtinute de acesta urmand sa mearga catre Asociatia “Invingem Autismul”.

Si de aceasta data, cele trei runde de la “ Roata Norocului ” se succed la intensitate maxima. Mariana, din Suceava, Ciprian, din Bucuresti, si Calin Goia, solistul trupei Voltaj, isi pun la bataie perspicacitatea si inspiratia astfel incat sa treaca cu brio probele concursului si sa isi ispaseasca exemplar  “pedepsele” date de Liviu Varciu.

 

Tachinarile dintre Liviu Varciu si Ana-Maria Barnoschi ajung si ele la cote incendiare, dupa ce Liviu ii promite Anei: “Daca stii sa calci, te iau de nevasta!”.

In ropote de aplauze si hohote de ras, frumoasa asistenta ii propune  prezentatorului o demonstratie de calcat, chiar pe pantalonii acestuia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cum a facut fata  Liviu Varciu insistentelor Anei si ce pedepse a avut de ispasit simpaticul Calin Goia aflati miercuri, 27 iunie, de la ora 20.00, urmarind “ Roata norocului ”, un show cu nenumarate castiguri, surprize si multa distractie, numai la Kanal D