„Dacă te iau la subraț fug cu tine până afară”. Valentin Sanfira, replici usturătoare la adresa lui Armin Nicoară. De la ce a pornit discuția dintre cei doi

Author: Lavinia Medrea

De la ce a pornit discuția dintre cei doi

Sursa: Instagram Valentin Sanfira/Armin Nicoară - colaj Kanal D

Valentin și Codruța Sanfira, împreună cu Armin Nicoară și Claudia Puican, s-au întâlnit la un eveniment caritabil, unde cei doi bărbați au făcut un schimb de replici pe scenă.

Pus pe glume, Armin Nicoară le-a făcut o propunere soților Sanfira: să plece într-o vacanță, dar să facă schimb de soții.

Valentin Sanfira, replici usturătoare la adresa lui Armin Nicoară

„Măi, Sanfira, cum facem noi să facem o vacanță împreună de la minim trei în sus? Accepți un schimb?”, a întrebat Armin Nicoară.

Valentin Sanfira nu a stat mult pe gânduri și i-a răspuns imediat înapoi, punându-l la colț pe Armin Nicoară și dându-i un sfat, de asemenea, Claudiei Puican.

„Ce să facem mă, că dacă te iau la subraț fug cu ține până afară. Eu i-am spus odată, ce ar face dacă l-ar prinde una și l-ar bate? L-am văzut la televizor, că era supărată nevasta lui că vorbește el despre gagici, nu-l mai lăsa să facă figuri că ți se urcă în cap”, a spus  Valentin Sanfira, amuzat de întrebarea lui Armin Nicoară.

Citește și: Armin Nicoară pleacă de acasă. Motivul pentru care o lasă singură pe Claudia Puican, după atâta timp: „Am mai fost după ce m-am îmbolnăvit de diabet”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși Valentin Safira i-a propus Claudiei Puican să-l țină mai din scurt pe Armin Nicoară, blondina l-a contrazis, spunând că alege să-i ofere libertate și explicând care este motivul alegerii ei.

„Trebuie să îi dai un pic de libertate bărbatului că altfel îl pierzi de tot, la câte ispite sunt azi”, a spus Claudia Puican.

Valentin Sanfira și Armin Nicoară, vorbe dulci

După ce au glumit și au făcut pe toată lumea să râdă, Valentin Sanfira și Armin Nicoară s-au întors la 180 de grade și au vorbit frumos unul despre altul.

„El e un copil foarte cuminte, el se copilărește, cine nu îl cunoaște îl ia în serios. Dar noi îl cunoaște de atâția ani și ne place să glumim”, a precizat Valentin Sanfira.

Citește și: „Noua membră a familiei. De asta aveam nevoie”, Georgiana Lobonț, le-a dat vestea mult așteptată fanilor despre cea mai mare dorință a ei care s-a îndeplinit

„A fost singurul care a fost alături de mine, tot timpul m-am simțit bine în preajma lui , a răspuns, în aceeași notă, Armin Nicoară, arătându-și aprecierea față de prietenul lui.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?