Daca te mananca burta in timpul sarcinii mergi imediat la medic! Uite ce a descoperit o femeie cand si-a dat seama ca se scarpina foarte des

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 14:30

Perioada sarcinii este unica pentru orice femeie dar, in acelasi timp, reprezinta si o adevarata provocare.

Viitoarea mamica trebuie sa isi ajusteze dieta si sa lase la o parte viciile. De asemenea, trebuie sa fie atenta la cele mai mici detalii: acestea pot semnala diverse probleme.

A aflat-o pe pielea ei Christina DePino, o femeie din Statele Unite. Ea si-a dat seama la un moment dat ca o manca foarte des burta. Senzatia ajunsese sa fie atat de neplacuta incat nu mai putea dormi asa cum trebuie noaptea.

Acela a fost momentul in care a decis sa mearga la doctor. Spre surprinderea ei, a aflat ca suferea de o afectiune grava la ficat, ce putea pune in pericol dezvoltarea fatului.

Din nefericire micutul a venit teafar pe lume si nu i-a mostenit boala.

"La cel mai mic semn ciudat pe care il vedeti la voi mergeti la doctor, fara ezitare.

Eu am ignorat si lucrul asta era sa ma coste viata copilului meu. Ii multumesc lui Dumnezeu ca totul a fost bine", este indemnul pe care il adreseaza ea viitoarelor mamici.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.