Daca te uiti la cum arata, nici n-ai spune ca a nascut acum doar cateva luni. Antonia a postat recent poza care a isterizat Internetul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

Fanii au observat un detaliu ce i-a facut sa tresara.

Cand ea apare, soarele rasare, la propriu. Antonia isi uimeste fanii in fotografii mai ceva decat in aparitiile scenice. Si in calendarele „Baywatch” de ar aparea, ochiul privitorului s-ar bucura si nu s-ar mai desprinde de pe detaliul care ii pune deja pe jar pe admiratori.

Dar nu este singura poza in care Antonia se pozeaza aproape dezbracata. Iat-o aici pe frumoasa cantareata alaturi de Alex Velea. Intr-un costum de baie din doua piese, artista se sprijina pe umerii tatuati ai iubitului.

Are parul despletit, lasat in bataia brizei. Nici vorba de machiaj strident. Doar e la plaja.

Alex Velea priveste in zare, semn ca e tare mandru de pozitia pe care o are. Cei doi au fugit pentru cateva zile de agitatia din Capitala si se pare ca se relaxeaza pe plajele insorite din Spania. Cu cine l-or fi lasat pe micutul Dominic?

Sa fie costumul minuscul de baie de vina pentru look-ul Antoniei? Nici nu zici ca a nascut in urma cu doar cateva luni.

Unde mai pui ca este si mama a doi copii. Artista si-a revenit spectaculos dupa ambele sarcini si s-a si intors pe scena mai repede decat credea oricine. Care sa-i fie secretul? Ei bine, cantareata impartaseste si acest lucru cu fanii ei. Priviti ce mananca Antonia noaptea tarziu! Ananas, kiwi, capsune- nici vorba de prajeli sau mancaruri grase.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

##VIDEO139464##

Ei, dar ce au observat  fanii intr-una dintre poze? Cum comenteaza orice postare a Antoniei, admiratorilor nu le scapa absolut niciun

detaliu. Haideti sa ne uitam mai atent la mana ei stanga. Chiar daca e cu spatele la fotograf, Antoniei i se vede un nou tatuaj. O impatimita a desenelor pe corp, ne-om pomeni maine-poimaine ca vrea sa-l depaseasca pe Velea.

Dar ce si-a scris pe mana? Tot de la fani aflam ca vedeta si-a tatuat o fila de poveste.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.