Dacă vrei să ai noroc, atunci citește rugăciunea asta de Crăciun 2021. Îți aduce sănătate și liniște în suflet

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 dec 2021, 09:28

De Crăciun 2021 este important ca toți credincioșii să rostească rugăciunea închinată acestei sărbători

Sursa: unsplash, pexels

De Crăciun 2021, toți credincioșii trebuie să rostească o rugăciune puternică și despre care se spune că face minuni în această zi sfântă. Iată rugăciunea de Crăciun care le oferă credincioșilor sănătate și le aduce liniște.

Pe data de 25 decembrie 2021, creștinii sărbătoresc Crăciunul sau Nașterea Domnului, așa cum este denumită sărbătoarea în calendarul creștin ortodox. Este o zi de bucurie, o zi în care oamenii își deschid sufletele și intră în atmosfera de sărbătoare. Pentru a avea parte de noroc, armonie în familie și liniște în suflet, se spune că toți credincioșii ar trebui să citească rugăciunea de Crăciun. 

Rugăciune de Crăciun 2021. Toți credincioșii trebuie să o citească pe 25 decembrie 

„Stăpâne, Doamne Dumnezeule, Atotțiitorule, când Te-ai născut din Fecioara Maria în Betleemul Iudeii, cu spaimă făpturile s-au minunat și lumea s-a bucurat de Nașterea Ta, Cela ce ai făcut pe om după chipul și asemănarea Ta și i-ai dat botezul spre pocăință; Care ne-ai adus pe noi la prea curatele zilele acestea pentru înfrânarea patimilor, spre nădejdea Învierii și ne îndreptezi pe noi spre adevărul dumnezeirii Tale și ai luminat mintea noastră spre a Te cunoaște pe Tine, Fiul lui Dumnezeu, Care ridici

păcatele a toata lumea. Tu și acum, Stăpâne, Iubitorule de oameni, primește pe robii Tăi precum ai primit pe Petru, care se afundase în mare, iar mai pre urmă, lepădându-se de Tine, dar plângând cu amar, iarăși l-ai primit. Că am auzit glas grăind și magii închinându-se cu daruri și îngerii cântând, iar Irod tulburând-se, ca Dumezeu în trup S-a arătat spre mântuirea noastră. Pe Tine acum, Stăpâne, Iubitorule de oameni, toată făptura Te laudă, grăind:


Hristos Se naște, măriți-L!
Hristos din ceruri, întâmpinați-L!
Hristos pe pământ, înălțați-vă!


Puterile îngerilor se bucură, cetele mucenicilor se veselesc văzând mărita și cinstita serbare, și toți după vrednicie o laudă cu inima și cu buzele. Și acum Bunule, Iubitorule de oameni, primește pe robii Tăi precum și plecarea genunchilor și umilința noastră, ca plinind poruncile Tale, curați și neprihăniți, ajungând acum la cinstita Nașterea Ta, să ne împărtășim cu Prea Curatul trup și Cinstitul Sânge al Tău, Domnul nostru Iisus Hristos, Căruia se cuvine mărirea, cinstea și închinăciunea împreună și Tatălui și Duhului Sfânt, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin.”, acesta este cea mai puternică rugăciune care se rostește pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: De ce e bine să citești Acatistul Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos în ziua de Crăciun. Cea mai puternică rugăciune

De ce ar trebui să se roage credincioșii de Crăciun 2021?

După mai multe zile de pregătiri, credincioșii în sfârșit se pot bucura de liniște și își pot petrece timpul alături de toți cei dragi. Chiar dacă este o zi de sărbătoare și în care majoritatea oamenilor se concentrează pe distracție, se spune că în ziua de Crăciun este bine ca oamenii să aloce puțin timp rugăciunii. 

Conform rânduielilor bisericești, înainte de a servi masa în familie, credincioșii ar trebui să rostească cea mai puternică rugăciune de Crăciun, mai exact cea închinată Nașterii Domnului. Se spune că cei care vor face acest lucru vor avea parte de noroc, sănătate, belșug și vor fi protejați de rele în anul ce vine. În plus, cei care au probleme grave vor putea găsi o rezolvare pentru ele și își vor găsi liniștea sufletească.

Pentru că pe 25 decembrie este prăznuită Nașterea Domnului, una dintre cele mai mari și mai importante sărbători de peste an, se crede că cei care rostesc în această zi rugăciunea Crăciunului și se roagă pentru iertarea păcatelor vor fi ascultați, astfel că vor avea parte doar de lucruri frumoase. 

Citeste si: Ce trebuie să faci în dimineața de Crăciun 2021. Ritualul care aduce sănătate și prosperitate

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.