„Dădui peste ceva. Nu știu ce să fac”. Finul unui primar din Gorj s-a urcat beat la volan și, după ce a omorât un om, a fugit de la fața locului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 oct 2023, 00:40

Bărbatul de 37 de ani venea spre casă, după ce petrecuse împreună cu niște prieteni

Sursa: PixaBay

Finul unui primar din Gorj s-a urcat beat la volan, a omorât un om, după care a fugit de la fața locului, lăsând explicațiile în seama nașului său.

Finul unui primar din Gorj s-a gândit că nu poate face nimic rău, dacă se urcă beat la volan, doar că lucrurile nu au stat deloc așa, căci a omorât un om și a fugit de la fața locului. Abia după 12 ore, s-a predat polițiștilor, dându-și seama de ce poate să pățească.

Finul unui primar din Gorj s-a urcat beat la volan și a omorât un om

A lovit în plin un om în vârstă de 62 de ani, a fugit de la fața locului și și-a lăsat mașina în curtea nașului său, primarul din localitate. Bărbatul mai avea doar câțiva pași și intra în curtea casei în care locuia, dar starea de ebrietate a șoferului i-a adus decesul.

„Aici a fost primul pantof și celălalt a fost unde aveți dumneavoastră mașina”, au spus rudele victimei pentru un reporter Observator.

După ce a dat peste bătrân, acesta a continuat să meargă cu aceeași viteză, iar o femeie, care a auzit impactul, a sunat imediat la 112. Ionuț Duțu, băiatul bătrânului, est

Citește și: „Nu sunt Dumnezeu. Era supraponderal”. Declarațiile controversate ale medicului care a refuzat să îl opereze pe Iulian de apendicită și care a murit din această cauză

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bărbatul de 37 de ani venea spre casă, după ce petrecuse împreună cu niște prieteni și cu Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești.

Șoferul și-a lăsat mașina acasă la primar

Speriat de cele întâmplate, acesta a mers direct acasă la nașul lui, unde a și lăsat mașina. „Mi-a spus foarte speriat că el crede că a dat peste ceva.

Eu am zis: Ce, ceva? Nu văzui, dar eu dădui peste ceva. Nu ştiu ce să fac, mi-a zis. Bine, gândeşte-te! Şi eu am intrat în casă. Nu m-am gândit nicio clipă că a lovit un om. Nici el nu ştia”, spune Sorin Bucurescu.

Bărbatul muncea în străinătate și se afla în Elveția, pentru a petrece timp alături de familie și de prieteni. După ce unul dintre amici l-a găsit și a stat de vorbă cu el, vinovatul s-a predat la poliție, însă după 12 ore de la producerea accidentului.

Citește și: Accident feroviar în Ialomița, soldat cu doi răniți. Au scăpat miraculos cu viață după ce i-a lovit trenul

Vinovatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și, conform testelor, acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan. Un dosar penal a fost deschis pe numele lui, fiind acuzat de ucidere din culpă și de părăsirea locului accidentului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.