Daiana a detonat bomba! Ea și Philip au avut o relație în afara casei "Puterea dragostei"! A spus și dacă au făcut dragoste

Autor: A.I.

Daiana a dezvăluit în casa "Puterea dragostei" că a avut o relație în afară cu Philip, cel pentru care a și intrat.

"Nu, nu am făcut dragoste", a spus Daiana. "Deci v-ați pupat", au tras concluzia concurenții.

"Nu a fost o relație, relație", a încercat Philip să se scuze.

"Asta mă durea, că știam de ce am venit aici", a spus Daiana.

"Ce-i promitea la fată, că o vrea", a spus Ligi. Blonda și-a anunțat și decizia: nu mai vrea să aibă nicio treabă cu Philip! 

"Ești out! Nu m-am certat niciodată cu o fată pentru un băiat și n-o s-o fac acum. Îți place să te joci", i-a spus Ligi. 

"Mai ușor cu gelozia", i-a spus Jador lui Ligi, semn că e interesat în continuare de ea. Ligi i-a promis că îl scoate la un date pe cântărețul cu care s-a și sărutat în emisiune.

Jador și Ligi s-au sărutat! Ella, în lacrimi

Ligi și Jador s-au sărutat! Cei doi au făcut-o în văzul tuturor, iar momentul a fost unul chiar romantic!

Concurenții au reacționat într-o explozie de bucurie și chiar au exclamat că e vorba despre un nou cuplu, însă Ligi a fost puțin derutată și a avut nevoie de un răspuns din partea lui Jador.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ligi era curtată de Philip atunci, iar asta se întampla încă din ziua în care blondina s-a întors în casa "Puterea dragostei".

Toată lumea știa că Philip încerca să clădească o relație cu Ligi, ceea ce a făcut-o pe blondă să îl intrebe pe Jador dacă sărutul lor are ceva de a face cu Philip.

" Ai vrut să îi faci în ciudă lui Philip?", l-a întrebat Ligi pe Jador, care nu își mai încăpea în piele de bucurie.

Citeste si: SOC la ''Puterea dragostei''! Bianca si Bogdan Mocanu, prima fotografie de cuplu! Fanii au inrosit butonul de like!

Citeste si: Jador, revenire de senzație la "Puterea dragostei"! Ce le-a spus Ellei și lui Cătălin când s-a întors

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, prima apariție împreună, după ce au anunțat că s-au despărțit: „Ce vedeți la mine și la Bianca...”

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.