Daiana, aparitie neasteptata alaturi de Renat, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi cei doi! Cum va reactiona oare iubitul ei, Gabriel?

Autor: D.I.
Actualizat: 01 iun 2020, 19:19
video Foto(7)

Daiana este una dintre cele mai echilibrate concurente de la "Puterea dragostei".

Daiana a intrat in casa "Puterea dragostei" extrem de hotarata sa il cucereasca pe Philip, in ciuda faptului ca a aflat ca acesta are o relatie cu Ligi.

Daiana si Philip au dansat împreună pe o cunoscută piesă a lui Adele, "Someone Like You". La scurt timp de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Daiana a marturisit ca l-a cunoscut pe Philip in afara emisiunii insa nu s-a concretizat nimic si atunci a decis sa vina sa il cucereasca aici.

Daiana a recunoscut de asemenea ca a avut o relatie in afara emisiunii si cu Fernando, care si-a facut aparitia in casa la scurta vreme dupa intrarea ei, dar care intre timp a fost eliminat din casa.

Tanara le-a atras atentia concurentilor inca de cand a intrat in casa, cu formele ei voluptoase. Daiana nu s-a sfiit sa le arate sustinatorilor ei cum arata inainte de a recurge la interventiile estetice.

Mai mult decat atat, Daiana a lasat inhibitii deoparte si a publicat pe contul ei de socializare o imagine incendiara, in care apare intr-un costum de baie, extrem de sexy.
Daiana a constientizat ca nu va putea avea niciodata o relatie cu Philip, astfel ca s-a reorientat catre alti baieti din casa "Puterea dragostei".

Bruneta a inceput sa se apropie de Gabriel, pe care si-a dorit sa-l cunoasca mai bine.

Treptat, cei doi au ajuns sa se indragosteasca si mai mult decat atat au decis sa formeze un cuplu.
Recent, Daiana a recurs la o noua interventie estetica inedita, pentru a arata din ce in ce mai bine si pentru a-si impresiona iubitul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador a explodat! Motivul pentru care s-a despartit de Ella: ''Daca ma iubeai, nu te pupai cu Iancu''

Citeste si: Andreea Mantea a dezvaluit totul: Livian si Ramona au recunoscut ce e intre ei: "Sunt bun la pat!"

De curand, Daiana a repostat o imagine inedita, realizata in casa "Puterea dragostei", in care apare destul de apropiata de Renat, recent intrat in emisiune.

Cel care a publicat primul imaginea a fost carimaticul tanar, care se afla inca in perioada in care isi doreste sa le cunoasca pe fetele din casa pentru a reusi sa isi construiasca pereri despre fiecare in parte.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.