Daiana ar putea fi una dintre modelele Victoria's Secret. Tânăra este din Oradea și e de o frumusețe rară!

Author: Laura Macovei
Actualizat: 12 sep 2023, 20:14

Daiana ar putea fi una dintre modelele Victoria's Secret. Tânăra este din Oradea și e de o frumusețe rară!

Sursa: Instagram-Daiana

La doar 24 de ani, Daiana și-ar putea îndeplini cel mai mare vis. Tânăra nu este străină deloc de lumea modelingului, având o înălțime de 1,80 metri și trăsături superbe. Tânăra și-a început cariera în lumea modelingului încă de la 17 ani.

Daiana este o tânără în vârstă de 24 de ani, care s-a născut în Tărian, într-o familie de agricultori. După șapte ani în care a practicat modelingul, tânăra e pe cale să-și îndeplinească cel mai mare vis.  

Daianaa fost selectată ca „îngeraș” la Victoria's Secret

Recent, Daiana a fost selectată să facă parte din echipa „ îngerașilor”, urmând ca mai apoi să plece în Los Angeles pentru a semna contractul.

Daiana a practicat atletismul de performanță încă de mică și a absolvit Liceul cu Program Sportiv Bihorul.

Din cauza construcției sale atletice și a faptului că era mai slabă, Daiana a povestit faptul că atunci când era mai mică, colegii făceau glume pe seama aspectului și a corpului ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În perioada în care practicam atletismul eram foarte slabă. Îmi amintesc că băieţii din clasă glumeau pe seama mea, pentru că nu aveam forme, ziceau că sunt plată ”, a povestit Daiana, potrivit  ebihoreanul.ro.

În ciuda acestor neplăceri, Daiana și-a urmat visele, iar acum urmează să și-l îndeplinească pe cel mai mare. 

Daiana trăiește cel mai mare vis al ei

În 2017, Daiana a întâlnit un manager australian numit John, care i-a propus o colaborare. El a fost cel care a și încurajat-o pe tânără să participe la diferite castinguri. 

Astfel, tânăra a fost model pentru designeri celebri și a participat la diferite show-uri, printre care Paris Fashion Week și New York Fashion Week. 

Citește și: Oana Roman, emoționată pentru fiica ei! „Doamne, cât mă bucur că i-a plăcut și a fost încântată” Cum a decurs prima zi de școală pentru Isa

Cea mai mare supriză a fost când, în septembrie anul trecut, Daiana s-a înscris la un casting organizat de Victoria's Secret. După câteva luni, tânăra a primit vestea că a fost acceptată și a fost invitată să semneze un contract de colaborare în LA.