Soc la "Puterea dragostei"! O concurenta din sezonul 2, acuzata de furt

Author: A.I.
Actualizat: 30 apr 2020, 10:55

O concurenta din sezonul 2 "Puterea dragostei" este acuzata de furt de haine din garderoba productiei. Este vorba de Daiana.

Informatia a aparut pe vlogul unor tinere, apropiate de concurentii de la "Puterea dragostei".

Cea de la care au plecat aceste acuzatii este chiar Berna. "Berna a spus ca Daiana ar fi furat mai multe lucruri de acolo. Daiana a spus ca nu este adevarat, ca a luat o singura pereche de blugi pe care a inapoiat-o", a fost dezvaluirea facuta in vlog.

"Nu cred ca a furat haine, nu pare genul", a sustinut una dintre tinerele care au venit cu dezvaluirea.

Daiana și Gabriel, ceartă aprinsă. Și-au spus cuvinte grele

După ce le-au dovedit tuturor cât de mult se iubesc, Daiana și Gabriel au ajuns la o ceartă aprinsă. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Daiana și Gabriel au recunoscut în fața tuturor că au sentimente puternice unul pentru celălalt, au simulat o nuntă și când credeau că nimic nu mai poate interveni între ei, o situație apărută în ultimul moment a dat totul peste cap.

Daiana și Gabriel au trecut de la declarații de dragoste la replici acide. Totul a început după ce Gabriel a acceptat să meargă în camera roșie alături de Ella. Așa cum era de așteptat, Daiana a fost deranjată de acest lucru și a făcut o criză de gelozie în timpul emisiunii, lucru care l-a enervat peste măsură pe Gabriel. Concurentul de la" Puterea Dragostei" nu a ezitat să ridice tonul în timpul discuției, iar de aici până la ceartă nu a mai fost decât un pas.

Daiana: De ce ai intrat în camera roșie? De ce nu ai plecat?

Ella: Am vorbit doar.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Daiana: Nu mă interesează, trebuia să pleci.

Gabriel: Pe bune? De ce să plec dacă simt că nu e niciun pericol? Ce nu te interesează? Iar faci faze de copii? 

Daiana: Trebuia să pleci. Nu mă interesează, dacă mă respectai nu trebuia să stai. 

Gabriel: Te-am rugat să nu mai faci faze d-astea de copii. Te respect și te iubesc. Ce vrei?

Daiana: Știi ce mă deranjează? 

Gabriel: Iar începi și știi că ma enervez, termin aici. Nu mă mai enerva că nu am făcut nimic, atât îți zic. Ce te deranjează? Ce am făcut în camera roșie? Eu zic să termini cu copilăriile astea.

Ella: Dacă nu v-au dat conexiune înseamnă că nu a fost nimic wow.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.