Daiana de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare cu tatal ei! Iata ce trasaturi a mostenit concurenta de la parintele ei si cat de tanar este acesta!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 apr 2020, 19:45
video Foto(7)

Daiana este una dintre cele mai echilibrate concurente de la "Puterea dragostei".

Daiana a intrat in casa "Puterea dragostei" extrem de hotarata sa il cucereasca pe Philip, in ciuda faptului ca a aflat ca acesta are o relatie cu Ligi.
Daiana și Philip au dansat împreună pe o cunoscută piesă a lui Adele, "Someone Like You". La scurt timp de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Daiana a marturisit ca l-a cunoscut pe Philip in afara emisiunii insa nu s-a concretizat nimic si atunci a decis sa vina sa il cucereasca aici.

Daiana a recunoscut de asemenea ca a avut o relatie in afara emisiunii si cu Fernando, care si-a facut aparitia in casa la scurta vreme dupa intrarea ei, dar care intre timp a fost eliminat din casa.
Tanara le-a atras atentia concurentilor inca de cand a intrat in casa, cu formele ei voluptoase. Daiana nu s-a sfiit sa le arate sustinatorilor ei cum arata inainte de a recurge la interventiile estetice.

Mai mult decat atat, Daiana a lasat inhibitii deoparte si a publicat pe contul ei de socializare o imagine incendiara, in care apare intr-un costum de baie, extrem de sexy.


Daiana a constientizat ca nu va putea avea niciodata o relatie cu Philip, astfel ca s-a reorientat catre alti baieti din casa "Puterea dragostei".

Daiana a inceput sa se apropie de Gabriel, pe care si-a dorit sa-l cunoasca mai bine.

Treptat, cei doi au ajuns sa se indragosteasca si mai mult decat atat au decis sa formeze un cuplu.

Citeste si: Roxana a revenit si face valuri periculoase in casa dragostei: "V-am vazut, chiar daca ati coborat pe scari!"

Citeste si: Bomba s-a detonat! Andreea Mantea a spus ce s-a intamplat in casa dragostei: "Nu avem cum sa ascundem ce s-a intamplat, dar CNA-ul nu ne permite sa difuzam acele imagini"

Citeste si: Catalin face dezvaluiri despre scandal, Ligi reactioneaza: "Omul a inceput sa ma provoace!". Ce decizie a luat Andreea Mantea? SAMBATA, de la 16:00 si de la 19:00

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astazi a fost o zi cu o insemnatate deosebita pentru Daiana, deoarece tatal ei si-a sarbatorit aniversarea. Dorul de tatal ei s-a amplificat astazi, deoarece aceasta se afla departe de familia sa de cateva luni.

"Azi este despre tine tatal meu! Te iubesc si iti multumesc enorm de mult pentru tot ce ai facut pentru mine! Imi este dor de tine! Va iubesc enorm ❤La multi ani!!!!!", a scris Daiana pe contul ei de socializare.

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.