Daiana, dezvaluiri intime despre Roxana! Ce s-a discutat in emisiune

Autor: A.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 14:40

Daiana a facut dezvaluiri intime despre Roxana, ceea ce a facut-o pe fosta concurenta de la "Puterea dragostei" sa rabufneasca.

 

Subiectul a fost discutat in emisiune.

"M-a protejat o singura data, cand a luat banii", a spus Daiana despre Roxana.

Daiana a facut dezvaluiri intime legate de Roxana si Turcu, povestind ca cei doi faceau amor virtual si ca el ii cerea sa mearga la toaleta si sa faca diverse lucruri la telefon, prin apel video.

Roxana s-a impacat cu Turcu!

Roxana Buzoiu, fosta concurenta Putrea dragostei si-a surprins fanii! Cand nimeni nu se mai astepta, bruneta s-a impacat cu Turcu, i-a declarat iubirea si vorbeste despre familie.

Roxana Buzoiu, una dintre cele mai controversate concurente  Puterea dragostei, a reusit din nou sa-si lase fanii cu gurile cascate. Cand nimeni nu mai credea ca este posibil, Roxana s-a impacat cu Turcu, desi relatia lor a fost atat de tumultoasa!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajul care insoteste fotografia este o adevarata declaratie de dragoste, ceea ce i-a surprins total pe fanii celor doi.  "Te iubesc nu pentru cine esti, ci pentru cine sunt eu cand sunt cu tine",  a scris Roxana.

Mai mult decat atat, Roxana vorbeste despre familie si chiar il prezinta pe noul ei catel ca fiind" noul membru al familie". Micutul patruped se bucura de grija si iubirea Roxanei si este foarte alintat!

"Zorro noul membru al familiei ,va urează o zi frumoasa!", a scris Roxana, alaturi de fotografia cu superbel catel.

 

 

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!