Daiana este însărcinată? Veste bombă despre fosta concurentă de la Puterea Dragostei: "Strălucește într-un anume fel și se simte..."

Autor: Amalia Georgescu
Daiana, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Daiana pare că nu a pierdut timpul după ce a ieșit din emisiunea Puterea Dragostei, astfel că acum au apărut informații potrivit cărora ar fi însărcinată.

Participarea la Puterea Dragostei nu a ajutat-o pe Daiana să își găsească sufletul pereche, însă se pare că după terminarea emisiunii, fosta concurentă ar fi întâlnit iubirea adevărată acasă, în România.

Daiana de la Puterea Dragostei iubește din nou și este însărcinată?

Daiana a fost implicată în două relații la Puterea Dragostei, dar niciuna dintre ele nu s-a dovedit a fi cea porivită.

În ambele situații s-a ajuns la despărțire, totul spre dezamăgirea Daianei care a venit în emisiune cu scopul de a-și găsi marea iubire. Mai mult decât atât, după terminarea emisiunii, chiar au apărut zvonuri că Daiana va reveni și în sezonul 3, alături de Ramona, însă planurile s-ar putea schimba, având în vedere cele mai recente informații care fac referire la viața sentimentală a Daianei.

Citeste si: Daiana, ținta criticilor pe instagram. A fost acuzată din nou de furt!

Pe rețelele de socializare au apărut zvonuri potrivit cărora Daiana ar avea un iubit nou și, mai mult decât atât, aceasta chiar ar fi însărcinată. Totul a fost făcut public pe un cont de instagram și deși Daiana nu a confirmat aceste informații, ea a publicat la story postarea în care a fost etichetată, semn că șansele ca totul să fie adevărat sunt foarte mari.

"Pentru cei care mai aveau dubii că ar forma un cuplu în realitate...oricum eu, cu experiența mea presimt că o să avem un nepoțel în curând. Nu de alta, dar Daiana strălucește într-un anume fel și se simte puțin..."grea", este informația care a apărut pe un cont de instagram și pe care Daiana a postat-o la story.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daiana, aparitie neasteptata alaturi de un fost concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi impreuna, la scurt timp de la revenirea in tara a brunetei!

În cazul în care Daiana se pregătește să devină mamă, cu siguranță aceasta nu va mai intra în casa Puterea Dragostei. În urmă cu câteva săptămâni, fosta concurentă anunța că este pregătită să intre în emisiune pentru a-l cuceri pe Paul.

"Adriana, te rog frumos să te ții foarte tare pentru că o să vezi ce va urma. Nu există așa ceva. Cum să te săruți cu Paul? Eu oricum mă țin tare, stai liniștită, tot cum am fost și în sezonul doi, așa o să fiu și în sezonul trei. Normal că m-a deranjat. Eu vorbesc cu Paul în fiecare zi. O să intru în emisiune pentru Paul."

, spunea Daiana la momentul respectiv.

Citeste si: Daiana de la „Puterea Dragostei”, ipostază neașteptată. Vezi cum a fost surprinsă bruneta

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.