Daiana, în lacrimi. Întrebarea Andreei Mantea a atins un punct sensibil

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 05:05

Daiana, în lacrimi. Ce s-a întâmplat? Latura sensibilă a concurentei de la "Puterea Dragostei" a ieșit la iveală.

Daiana, în lacrimi. Ce s-a întâmplat?  Dacă în majoritatea timpului vrea să pară dură și cu greu vorbește despre sentimentele ei, acum, o întrebare pe care Andreea Mantea i-a pus-o în emisiune a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe Daiana. Despre ce este vorba?

Daiana, în lacrimi. Întrebarea Andreei Mantea a atins un punct sensibil

Daiana evită să plângă în fața celor din jur și vrea să fie percepută drept o persoană foarte puternică, însă sunt momente în care cedează, mai ales atunci când vine vorba despre familia ei.

Astfel, după ce în emisiune s-a tot vorbit despre o jucărie de pluș pe care concurenta o ia tot timpul cu ea, Andreea Mantea a descoperit importanța jucăriei. 

Citeste si: Bianca si Daiana, un nou conflict! Ce s-a intamplat acum, dupa ce Daiana a vrut sa ii dea cu maioneza la gura

Andreea Mantea: Ți-e dor de tatăl tău? De când ai măgărușul?

Daiana: De 8 ani (are jucăria de pluș). L-am primit de la tatăl meu, de ziua mea. M-am obișnuit cu el (n.r cu măgărușul) și chiar nu mai pot să dorm fără el. Uneori știu că nu este ok, dar chiar nu pot să stau fără el. 

Andreea Mantea: De când nu ai mai vorbit cu tatăl tău?

Daiana: Cu tatăl meu? Nu știu...cred

că o lună. Chiar nu îmi doresc să vorbesc despre situația asta, aici. 

Cum arată Daiana nemachiată? A primit o mulțime de comentarii negative: "Te crezi frumoasă?"

Cum arată Daiana nemachiată? Concurenta de la" Puterea Dragostei" a postat o fotografie în care apare fără make-up sau filtre, dar a fost aspru criticată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată Daiana nemachiată?Una dintre cele mai controversate concurente de la" Puterea Dragostei" a decis că prietenii de pe instagram merită să o cunoască așa cum este în realitate, fără make-up și fără filtre, însă, deși intenția ei a fost una bună, reacțiile urmăritorilor de pe instagram nu au fost tocmai bune.

Daiana este printre concurentele de la" Puterea Dragostei" care nu au ezitat să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru a corecta mici defecte legate de înfățișare.

Mai mult, concurenta apare tot timpul în emisiune fardată, astfel că cei care o urmăresc nu știu cum arată ea în realitate. Ei bine, acum, Daiana a considerat că a venit momentul adevărului, astfel că a postat pe contul personal de instagram o fotografie în care apare nemachiată.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ce se întâmplă între Daiana și Gabriel? Incredibil cum au fost fotografiați

Daiana, în lacrimi. Ce au spus ceilalți concurenți despre ea?

Cu toate că a avut de multe ori ieșiri nervoase, unele chiar violente, cei care au reușit să o cunoască mai bine pe Daiana și-au dat seama că, de fapt, concurenta este foarte sensibilă.

Marius: Unii dintre noi o cunoaștem. Unii o cunosc mai puțin, noi, care am stat cu ea, mai mult. Acum poate înțelegeți de ce îi luam apărarea în anumite situații pentru că îi știm și latura asta sensibilă. Cei care suntem apropiați. E un om bun, un om foarte bun.

Daiana, în lacrimi. Concurenta de la "Puterea Dragostei" s-a emoționat foarte tare în momentul în care s-a adus în discuție relația pe care o are cu tatăl ei, a început să plângă și nu a putut să vorbească despre acest subiect delicat.

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei, surprinsă la masa celor mai temuți interlopi. Cu cine s-a afișat în public

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.