Daiana detoneaza bomba la "Puterea dragostei": Livian are alta iubita in afara de Bianca si e fericit cu aceasta!

Autor: A.I.
Actualizat: 08 iul 2020, 19:00

Daiana: Livian are alta iubita in afara de Bianca! Daiana a detonat bomba in emisiunea de azi "Puterea dragostei".

Daiana: Livian are alta iubita in afara de Bianca!  Daiana sustine ca Bianca cerseste atentia lui Livian, dar ca nu o va obtine fiindca el are deja o alta iubita cu care e fericit.

Daiana a refuzat sa spuna despre cine e vorba, dar a spus ca va reveni cu afirmatii inainte de Marea Finala. Si cu dovezi, spune ea.

Nu sunt primele afirmatii bomba despre cei doi facute de Daiana.

In emisiunea de ieri "Puterea dragostei", Daiana sustinea ca relatia dintre Bianca si Livian e, de fapt, falsa, ca cei doi nu s-ar iubi si ca totul este numai o strategie in vederea Marii Finale "Puterea dragostei" sezonul 2.

Daiana: Livian are alta iubita in afara de Bianca!

Daiana: Livian are alta iubita in afara de Bianca! Daiana considera ca relatia Biancai cu Livian nu este pe bune, ci este doar o strategie.

Ea a adus acuzatiile respective in emisiunea de ieri" Puterea dragostei". "Nu se iubesc pe bune, e o strategie", considera Daiana.

Bianca si Livian s-au despartit in urma cu ceva vreme, iar de atunci ea incearca sa il recastige pe Livian.

Cei doi s-au apropiat mult, iar surse vorbesc chiar despre faptul ca ar fi deja un cuplu, dar mai asteapta pana sa anunte oficial.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daiana considera ca totul e numai o strategie pentru a atrage voturi, mai ales ca se apropie Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2.

Bianca i-a facut lui Livian cea mai frumoasa declaratie de dragoste! 

In timp ce Bianca ii face lui Livian cea mai frumoasa si emotionanta  declaratie de dragoste, el o respinge din nou! Cum a reactionat Livian la cuvintele ei?

Bianca Comanici, concurenta  Puterea dragostei, a vrut sa puncteze faptul ca s-a implinit un an de zile de cand s-a indragostit de Livian si, romantica, tanara i-a facut fostului iubit

o declaratie de dragoste publica, pe o retea de socializare.

Bianca si Livian au dat semne ca s-au mai apropiat in ultima vreme, insa Livian nu lasa deloc garda jos si pare ca nu are intentia sa reia relatia cu Bianca, ci ca vrea doar sa isi consume sentimentele fata de ea. Livian nu a negat niciodata ca o iubeste pe Bianca, desi nu mai doreste sa formeze un cuplu cu ea, insa, tot el a spus ca nu poate nici sa stea departe de ea, simtindu-se extrem de atras de frumoasa bruneta.

Citeste aici continuarea

Citeste si: Bianca si Berna, in razboi dupa ce au fost cele mai bune prietene! Blonda a cerut sa se mute din camera!

Citeste si: Bianca, încă o dovadă că este topită după Livian. Ce a apărut pe contul ei de instagram?