Daiana nu a mai suportat si a iesit furtunos din emisiune: Gabriel si Ella dansau la sentiment. Ce a spus Daiana in culise

Autor: L.S.
Actualizat: 14 apr 2020, 12:00

Daiana nu a putut sa suporte imaginea in care Gabriel si Ella dansau, cu degetele incrucisate, asa ca a luat o decizie extrema. Ce a spus concurenta in culise?

Gabriel, concurentul de la Puterea dragostei a primit o pedeapsa si a dansat cu Ella, chiar sub privirile Daianei! Din gelozie, Daiana nu a putut sa suporte sa ii vada pe cei doi imbratisati si a iesit in tromba din emisiune.

Gabriel a incercat sa o linisteasca pe vulcanica bruneta si i-a spus ca el nu a facut nimic gresit, insa nimic nu mai ajungea la urechile Daianei, care vedea rosu in fata ochilor de furie.

Nici de echipamentul pentru filmare nu a mai interesat-o pe Daiana, care si-a aruncat lavaliera si a plecat ca o vijelie de langa Gabriel.

Este adevarat ca Ella este febletea lui Gabriel si cel mai probabil ca dansul celor doi a fost de nesuportat pentru Daiana, care i-a reprosat concurentului ca si-a incrucisat degetele cu Ella, in timp ce dansau, desi ea l-a avertizat sa fie atent cum se comporta.

Mai mult, Daiana a spus ca nu se mai intoarce in emisiune! Bruneta si-a dat seama ca este posibil sa fi deteriorat echipamentul tehnic pe care l-a aruncat pe gresie si a spus ca va plati tot e trebuie, dar nu doreste sa se mai intoarca in emisiune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dar iata materialul video cu reactia Daianei si ce a spus concurenta in culise:

Citeste si: Cum a reacționat Ella după ce Jador a postat un mesaj pentru Georgiana? A fost o adevărată lovitură pentru ea: "Am dăruit iubire și respect unei persoane care nu merită"

Citeste si: Livian vrea sa formeze un cuplu cu Ella? Reactie incredibila a Biancai!

Citeste si: Daiana si Gabriel, scandal monstru! El e foarte deranjat ca ea il suna pe Catalin!

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.