Daiana nu renunță la orgoliu. Replică acidă pe instagram: "Tu te aștepți să..."

Autor: B.H.

Daiana este una dintre cele mai temperamentale concurente de la "Puterea Dragostei" și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Ce mesaj a scris acum pe instagram?

Daiana a venit în casa "Puterea Dragostei" pentru a-și găsi jumătatea, iar atunci când părea că lucurile evoluează frumos între ea și Gabriel, povestea lor de iubire a luat sfârșit. Cei doi s-au certat, gelozia stând la baza despărțirii lor.

Citeste si: Emy Alupei pune capăt speculațiilor. A spus ce se întâmplă între ea și Iancu

Daiana nu renunță la orgoliu. Replică acidă pe instagram: "Tu te aștepți să..."

Daiana a dovedit în repetate rânduri că este o femeie directă, care spune ce gândește, fără să ia în calcul consecințele faptelor sale. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost implicantă recent într-un conflict puternic cu Ella și nu a ezitat să folosească violența atunci când a simțit că nu își poate impune punctul de vedere.

Deși a încercat să se schimbe pentru Gabriel, Daiana nu a putut renunța la orgoliu și la ieșirile sale nervoase.

Acum, Daiana a postat un mesaj pe instagram prin care a dovedit încă o dată că, indiferent ce s-ar întâmpla, ea nu va face primul pas spre împăcare, punând pe primul loc orgoliul. Nu știm dacă mesajul i se adresează lui Gabriel, însă ținând cont de relația care există între cei doi în prezent, există șanse mari ca el să fie persoana la care Daiana face referire.

Citeste si: Marius i-a dat interzis Biancai in casa baietilor! Schimb dur de replici intre cei doi!

"Eu nu scriam nici când dicta profesorul lecția, iar tu te aștepți să îți scriu ție.", a scris Daiana pe instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gabriel o are la mână pe Daiana? Ce secrete știu unul despre celălalt? "E dubios că persoana aia știe!"

Gabriel si Daiana isi aduc acuzatii serioase in ce priveste fosta lor relatie si seriozitatea ei. Cu ce se au cei doi la mana?

Gabriel si Daiana si-au incheiat relatia brusc, in urma cu trei saptamani, cand Daiana a aflat de pe retelele de socializare ca Gabriel s-a despartit de ea.

Relatia lor fusese presarata cu multe certuri si tentative de despartire, iar finalul a venit ca un trasnet pentru Daiana, care stia de la el ca vor lua o pauza, nimic mai mult.

Daiana a inceput sa se confeseze fetolor din casa dragostei, dupa ce s-a linistit si spune ca a reusit sa treaca peste ce a fost mai greu. Insa Gabriel o acuza pe Daiana ca ar fi vorbit cu alti baieti, chiar din anturajul fostului ei iubit si pune paie pe foc, sustinand ca stie ca Daiana a vorbit cu cineva despre lucruri pe care doar

ea si Gabriel ar fi trebuit sa le stie. Pe scurt, Gabriel o acuza pe Daiana de tradare si ii cere socoteala.

" Sa iti zic? Sunt detalii foarte importante! Prieteni apropiati ai lui...! Sunt foarte, foarte multe lucruri!",  i-a spus Gabriel Daianei.

" Eu am si inregistrari! M-a sunat o fata sa imi spuna ca sa aud cum vorbeai tu despre mine. Ligi era cu mine in camera. A spus ca "fostul tau iubit te-a facut in toate felurile". Eu nu pot sa te intreb daca tu ai vorbit urat de mine! Eu nu am vorbit cu nimeni!", a spus Daiana.

"Am vrut sa iti spun de atunci! Nu m-a sunat prietenul lui Fernando atunci, ci altcineva! Eu nu stiu ce spui tu!", a spus Daiana.

" Mie mi s-a parut dubios ca persoana aia stia discutii dintre noi doi! Ca te-ai plans! Ca tu nu suferi! Ca ai facut doar asa...!", a spus Gabriel.

Acuzatiile dintre cei doi fosti iubiti dovedesc faptul ca increderea a fost unul dintre punctele slabe ale relatiei lor si a contribuit la despartire.

Citeste si: Hamude de la Puterea dragostei, în lacrimi! ”A plecat prea repede într-o lume mai bună...”! Fostul concurent de la Puterea dragostei este devastat după ce a aflat vestea

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.