Daiana plange si Ella rade! Gabriel a explodat: "Ce caracter ai!"

Autor: L.S.
Actualizat: 25 mai 2020, 18:30

Ella a avut cea mai nepotrivita reactie, in timp ce Daiana plangea in timpul unei discutii despre despartirea de Gabriel. Iata ce s-a intamplat.

Moment dificil la Puterea dragostei! In timp ce Andreea Mantea vorbea cu Daiana si cu Gabriel despre motivele despartirii lor, Ella a pufnit in ras si nu s-a putut stapani pana nu a iesit din platoul de filmare.

Daiana era extrem de trista si inlacrimata din cauza suferintei provocata de decizia lui Gabriel, iar Andreea mantea incerca sa discute cu cei doi, insa nu a putut sa nu o observe pe Ella, care radea pe infundate langa Ramona, pe aceeasi canapea cu Daiana.

Cand prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei s-a oprit din discutia serioasa despre despartire si a intrebat-o pe Ella de e rade, aceasta din urma a cerut voie sa iasa din platou.

Dupa ce a aflat de ce radea, Andreea mantea a chemat-o inapoi pe Ella, care s-a intors tot razand, ceea ce l-a infuriat pe Gabriel.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ce caracter ai!", a spus Gabriel catre Ella. Cei doi s-au contrat cand Ella nu s-a putut abtine nici sa il comenteze pe Gabriel, iar caracterul ei volcanic a preluat conducerea cand Gabriel a argumentat ca motivul Ellei de a rade nu e unul firesc intr-un asemenea moment.

Iata materialul video:

Citeste si: Surpriza uriaza la Puterea dragostei! Pe cine place noul venit, Renat: "Cred in puterea dragostei!"

Citeste si: Bomba la Puterea dragostei! Bianca l-a respins dur pe Livian: "Nu-ti permit! Sunt pregatita de o noua relatie."

Citeste si: Livian a dansat la sentiment cu o pretendenta. Reactia neasteptata a Biancai

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.