Daiana, reglare ce conturi cu Gabriel? Cine a tradat primul? "Macar fii sincer pe ultima suta de metri!"

Autor: L.S.
Actualizat: 07 iun 2020, 19:47

Daiana si Gabriel s-au contrat foarte dur, desi cei doi nu mai sunt un cuplu. De la ce a pornit totul?

Daiana si Gabriel s-au contrat foarte dur, desi cei doi nu mai sunt intr-o relatie. Gabriel a explodat dupa ce a aflat ca Daiana a dat un like pe facebook unui baiat.

Daiana a spus ca a facut acel gest ca Gabriel sa afle cat de dureros este sa te simti tradat, asa cum i-a facut el ei, cand inca erau impreuna. Daiana l-a acuzat in repetate randuri pe Gabriel ca a mintit-o si ca a trada-o, iar aceste lucruri au atarnat greu in sansa lor de a se mai impaca, dupa ce Gabriel a decis sa incheie

relatia cu Daiana.

Se pare ca increderea Daianei in Gabriel era pierduta inca de pe vremea cand cei doi erau un cuplu, iar Daiana si-a reglat astazi conturile cu fostul iubit si i-a spus totul, in fata.

"Macar fii sincer pe ultima suta de metri!", i-a spus Daiana lui Gabriel.

" Ma enervezi! Erai langa mine!"

" Stai putin, nu ma lua tare, ca nu ma mai pierd! Ia si vorbeste cu alea cu care iti permiti!"

" Cum sa imi zici asa ceva? O singura data am vorbit cu o persoana de care m-am folosit! Ma acuzi de lucruri care nu sunt adevarate. Iau foc!"

"Dar nu e nevoie sa tipi la mine! Inteleg! Sa iti zic ce mi-ai spus tu la hotel? Cand am plecat de la hotel si m-ai mintit ca nu mai ai internet, apoi, brusc aveai internet.

Stiu ca ai notificarile inchise. Cand eram cu tine tu nu primeai nimic pe telefon! De ce minti?", i-a spus Daiana lui Gabriel.

"E vina ma ca nu primesc nimic? Ce vrei sa spui?"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Bine, Gabi! Ai dreptate!"

"Sunt singur! Vorbesc!"

"Si eu la fel!"

Iata materialul video in care cei doi fosti iubiti se contreaza dur si invoca tradarea ca motiv al despartirii:

Citeste si: Daiana flirteaza cu Renat, sub ochii fostului iubit. "Moare Gabi!" Ce e in inima lui Gabriel

Citeste si: Livian a innebunit de gelozie! Ce a facut Bianca? "Nu mai insinua ca vrei sa ai ceva cu mine! Nu te mai juca cu mine!"

Citeste si: De ce nu poate Livian sa stea departe de Bianca. Adevarul a fost spus! Fanii sunt in extaz!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.