Daiana se întoarce la "Puterea Dragostei": "O să intru în emisiune pentru..." I-a declarat război unei concurente

Autor: Bianca Hriscu

Daiana se întoarce la Puterea Dragostei. Dacă până acum erau doar zvonuri, de această dată, Daiana a confirmat revenirea în emisiune. Cine a cucerit-o?

Daiana se întoarce la "Puterea Dragostei".  Dacă în sezonul cu numărul doi nu a reușit să își găsească marea dragoste, de această dată, Daiana este hotărâtă să nu mai piardă timpul. Pentru cine va intra în casa dragostei?

Citeste si: Gabriel socheaza: "Nu am iubit-o! A fost un sentiment.... Ce reactie a avut Daiana

Daiana se întoarce la "Puterea Dragostei": "O să intru în emisiune pentru..." I-a declarat război unei concurente

Mulți au crezut că revenirea în țară va înseamna, automat, împăcarea Daianei cu Fernando, însă lucrurile nu au stat deloc așa, iar acum, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că se va întoarce în emisiune curând. Nu doar că va intra din nou în competiție, ci deja vorbește cu un băiat din casă și este hotărâtă să facă tot ce ține de ea pentru a-l cuceri.

Este vorba despre Paul.

Daiana a dezvăluit că îl place pe Paul și nu s-a ferit să treacă la amenințări în ceea ce o privește pe Adriana, cea care s-a sărutat cu Paul în emisiune. Fire vulcanică, Daiana nu s-a putut abține de la comentarii, mărturisind că în timpul petrecut acasă nu s-a schimbat deloc și că nu va ezita să reacționeze dur și în sezonul trei, asta dacă va fi nevoie să facă acest lucru.

"Adriana, te rog frumos să te ții foarte tare pentru că o să vezi ce va urma. Nu există așa ceva. Cum să te săruți cu Paul? Eu oricum mă țin tare, stai liniștită, tot cum am fost și în sezonul doi, așa o să fiu și în sezonul trei. Normal că m-a deranjat. Eu vorbesc cu Paul în fiecare zi. O să intru în emisiune pentru Paul."

, a spus Daiana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daiana, aparitie neasteptata alaturi de un fost concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi impreuna, la scurt timp de la revenirea in tara a brunetei!

Daiana, ținta criticilor pe instagram. A fost acuzată din nou de furt!

Daiana, ținta criticilor pe instagram. Ținuta pe care a purtat-o concurenta de la" Puterea Dragostei" a stârnit controverse din nou.

Daiana, ținta criticilor pe instagram. S-a fotografiat într-o ținută sexy, a postat imaginile pe contul de socializare, însă prietenii virtuali au remarcat un detaliu și i-au atras imediat atenția Daianei.

Daiana a stârnit de multe ori certuri aprinse în casa" Puterea Dragostei", asta și din cauza personalității sale vulcanice. Mai mult decât, în emisiune, aceasta a fost acuzată că a furat haine din garderoba producției, iar subiectul a fost intens dezbătut în trecut.

Acum, după ce s-a întors acasă, Daiana s-a afișat la mare alături de alți colegi. Concurenta de la" Puterea Dragostei" a purtat o ținută pe care a îmbrăcat-o de mai multe ori de-a lungul timpului, prietenii virtuali au observat acest lucru și, așa cum era de așteptat, au taxat-o imediat pe concurentă.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei s-a cuplat cu Rafaelo?! Prima imagine cu cei doi!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.