Daiana si-a primit critici dure de la fostul ei iubit, dupa ce a batut-o pe Ella: "Eu am vrut sa te schimbi in bine!"

Autor: L.S.
Actualizat: 09 iun 2020, 12:00

Daiana a primit critici dure de la Gabriel, fostul ei iubit, dupa ce le-a batut pe Ella si pe Berna. Ce i-a spus Gabriel?

Gabriel si-a exprimat deschis punctul de vedere despre faptele Daianei, fosta lui iubita, dupa ce aceasta a avut o altercatie cu Ella si cu Berna. Bataia revine ca stigmat in viata Daianei, ceea ce Gabriel critica foarte dur.

"Tu ai mai avut chestiile astea cu bataia in trecut!", a spus Gabriel.

"Am ajuns in punctul in care am fost luata de fraiera si facuta praf.

Cand eu eram la suferinta si se rade de suferinta mea, eu ce sa fac?", a spus Daiana.

Berna a intervenit in discutia dintre Daiana si Gabriel, ceea ce a dus la un nou conflict intre cele doua.

"Ati ras de mine si m-ati luat la misto!", a spus Daiana.

"Nu e adevarat! Nu am facut asta!", a contrazis-o Berna.

"Daca nu vedeam asta la tine nu va faceam nimic, iti spun eu!", a spus Daiana catre Berna.

Berna a continuat sa puna paie pe foc, desi era evident ca Daiana s-a enervat deja, si a adus in discutie primele zile din competitie, cand ea si Daiana erau prietene si isi faceau destainuiri ca intre fete.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Ea nu trebuia sa faca asa! Noi nu am ras ca era ea in poza aia!", a spus Berna. "Parerea mea e ca nu cred ca sufera atat de mult. Eu o stiu de la inceput si am vorbit atunci destule, crede-ma! Stiu ce sentimente avea pentru Fernando si de-asta nu cred ca acum a suferit asa de mult!", a spus Berna.

" Eu nu m-am deschis niciodata in fata ta, Berna! Ti-am spus tie ca aveam sentimente fata de Fernando, asa cum si tu ai spus ca mai aveai sentimente fata de fostul tau iubit! Asa, si?", a spus Daiana.

La ce s-a ajuns? Iata materialul video:

Citeste si: Bătaie în direct la "Puterea Dragostei". Daiana și-a ieșit din minți: "Asta e adevărata față a mea!" Ce s-a întâmplat?

Citeste si: Roxana de la "Puterea Dragostei" s-a fotografiat doar în lenjerie intimă. Cum a apărut alături de Turcu?

Citeste si: Moment dramatic in Gala "Puterea dragostei": Daiana a izbucnit in lacrimi! Andreea Mantea a citit scrisoarea din partea Daianei pentru Gabriel! Au decis sau nu cei doi indragostiti sa mai dea o sansa iubirii lor?