Daiana si Izabella, un nou conflict puternic la Puterea Dragostei: „Nu vezi că te ia toată casa la mișto?” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” miercuri, 6 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 iul 2022, 02:20
Daiana și Izabella, concurente la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Anul 2021 nu a adus schimbări prea mari în casa Puterea Dragostei. Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave.

Ediția de miercuri, 6 ianuarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei se anunță una tensionată, cu foarte multe replici acide și reacții dure. După ce ieri s-au certat și au fost la un pas de bătaie, fiind nevoie de intervenția celorlalți concurenți de la Puterea Dragostei pentru a le despărți, conflictul dintre Daiana și Izabella va continua și în ediția de miercuri a emisiuni.

Motivul pentru care Daiana si Izabella s-au certat din nou

Daiana și Izabella nu pot face pace  și se atacă reciproc ori de câte ori au ocazia. Izabella îi va atrage atenția Daianei că ar fi bine să nu mai încerce să iasă în evidență, spunându-i că toți cei din casă fac glume pe seama ei. Discuțiile dintre cele două vor continua, iar Izabella va trece la amenințări, moment în care Daiana nu va ezita să o provoace în continuare.

Ce se va întâmpla între cele două concurente de la Puterea Dragostei, dar și ce alte conflicte vor izbucni în casa iubirii poți vedea urmărind emisiunea de miercuri, 6 ianuarie 2021, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.