Dăm startul unei noi runde de vot! Ascultă URSUL din tine și alege ce film vrei să vezi luni, la Kanal D!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 sep 2021, 13:23

Ești gata pentru o nouă săptămână de vot? Alegerea îți aparține și de această dată! Tu poți decide ce film va fi difuzat la TV, iar tot ce trebuie să faci este să asculți URSUL din tine.

Dacă este miercuri, atunci trebuie să te apuci să faci planuri pentru începutul săptămânii viitoare. Dăm din nou „start vot” pe contul de instagram Kanal D România, ceea ce înseamnă că ai din nou șansa de a asculta URSUL din tine și de a vota categoria de film preferată. Tu ce alegi în această săptămână?

Începe din nou votul! URSUL din tine alege filmul săptămânii

La mijlocul săptămânii, URSUS și Kanal D te provoacă să îți faci deja planuri pentru ziua de luni. Pentru că este una dintre cele mai dificile zile, este esențial să o închiei într-o notă relaxantă și ce modalitate mai bună de a face acest lucru dacă nu vizionând filmul preferat? Nu trebuie să cauți ore în șir un film care să fie pe gustul tău, ci doar trebuie să asculți URSUL din tine, să alegi categoria din care vrei să facă parte filmul, iar de restul se vor ocupa URSUS și Kanal D România.

Cum se desfășoară votul în această săptămână? Ei bine, regulile sunt aceleași. Ceea ce trebuie să faci pentru a te asigura că învingătoare va ieși categoria de film preferată de tine este să intri pe contul de instagram Kanal D România, în secțiunea InstaStory. Acolo vei găsi cele două opțiuni de vot ale săptămânii. Dacă în urmă cu o săptămână lupta s-a dat între suspans și acțiune, de această dată, comedia și acțiunea sunt cele două variante din care trebuie să alegi.

Vrei să începi săptămâna cu scene de comedie care să îți pună un zâmbet larg pe față sau simți nevoie de ceva mai multă acțiune? Tu decizi! Intră pe contul de instagram Kanal D România și votează!

Îți poți exprima votul de miercuri până vineri. Astfel, ai la dispoziție 3 zile în care să asculți URSUL din tine și să votezi. Sâmbătă dezvăluim categoria de film câștigătoare pentru ca tu să știi cu ce film vei începe săptămâna următoare. Nu ar strica să pui berea la rece încă de pe acum și să îți anunți prietenii că luni este seară de film. 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.