Dan Bitman, INTERNAT intr-o clinica din Viena? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:39

Aceleasi surse sustin ca imediat dupa concertul obositor pe care artistul l-a sustinut sambata seara, la Baia Mare Dan Bitman ar fi plecat de urgenta la Viena.

Ultima apartie a lui Dan Bitman a fost in cadrul Festivalului Castanelor. Artistul asa cum il vedeti si in imagini, nu pare sa fi avut probleme de sanatate. A inceput show-ul in forta, ba chiar mai mult si-a prelungit concertul, la solicitarile fanilor. Se pare ca inainte de a pleca spre Viena, solistul formatiei Holgraf a fost consultat de mai multi medici din capitala.

Am incercat si noi sa luam legatura cu unul dintre acestia, insa doctorul a dorit sa pastreze discretia si nu a facut niciun comentariu.
Surse apropiate ale solistului sustin ca acesta ar fi apelat la serviciile aceleiasi clinici din Viena, in care a fost internata si Teo Trandafir, in urma cu ceva timp. Sa speram ca problemele artistului nu sunt atat de grave si se vor rezolva in cat mai repede. Noi am incercat sa aflam chiar de la el cum se simte, insa Dan Bitman a fost de negasit.