Dan Bittman: " Am suferit enorm..." Dragostea l-a ajutat foarte mult în carieră

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 dec 2020, 00:27
Dan Bittman am suferit enorm

Dan Bittman a făcut destăinuiri incredibile. A suferit enorm, dragostea l-a ajutat cel mai mult în carieră, foarte multe piese au fost scrise la suferinţă.

Invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Dan Bittman a făcut destăinuri interesante din viaţa sa, din carieră şi din viaţa personală. Iubirea este un capitol foarte important pentru artist, a făcut multe sacrificii din dragoste.

A suferit Dan Bittman din dragoste

Dan Bittman a avut numeroase idile cu femei foarte importante. Artisul a recunoscut că iubeşte femeile şi nu s-a ferit niciodată să se afişeze, trăieşte aşa cum îi place.

Însă, a suferit enorm din dragoste, dar nu regretă, pentru că dragostea l-a ajutat în cariera sa.

"Enorm, Enorm, e ca într-o luptă, e ca în box, nu poţi să intri în ring daca nu ţi-ai luat-o, nu poţi să dai fără ca să o iei. Plus că nu înveţi nimic dacă mergi aşa la sigur. Nu! S-a suferit enorm şi piese. Câte melodi[...]

care au dus la chestia asta. Dragostea m-a ajutat foarte mult în carieră, în sensul că foarte multe din piesele pe care le ştiţi sau le ştiu cei care ne urmăresc sunt din suferinţă, din aoleu şi văleleu[...] Ce au fost, vai de capul meu. Deci da, am sufeit din dragoste."

Citeste si: Dan Bittman, in lacrimi, in editia din aceasta seara la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dan Bittman, cuceritor ca de obicei, a încercat să negocieze cu Denise Rifai, artistul a venit în emisiune cu o mică cutie pentru moderatoare, însă, aceasta nu s-a lăsat prea uşor.

"Pentru că mai am timp, la un moment dat, în timpul emisiunii o să putem negocia. Nu, nu! În sensul de, că poate ce am eu pregătit în spate şi mă înţeapă de 20 de minute s-ar putea să facă în aşa fel încât întrebările să fie mai dulci."

Citeste si: Ce relație au avut Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Cântărețul a dezvăluit totul: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.