Dan Bittman, in lacrimi, in editia din aceasta seara la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Author: Oana Iosif
Actualizat: 19 iul 2022, 14:10
Dan Bitma in lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai

Ce amintire l-a adus in aceasta stare emotionala pe marele artist si cum va reactiona in fata intrebarii care l-a rascolit

In aceasta seara, la ora 23:00, Dan Bittman este invitat in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata la Kanal D! Prin intermediul celor 40 de intrebari, invitatii fiecarei editii ale emisiunii sunt purtati printr-un carusel al celor mai puternice trairi. Pusi in fata unor intrebari despre viata personala sau despre intamplari care le-au marcat viata, de multe ori, invitatii nu isi pot stapani emotiile.

Acesta este si cazul invitatului editiei din aceasta seara, Dan Bittman nu isi poate stapani lacrimil e, in momentul in care rememoreaza clipe din trecut. Una dintre intrebarile adresate de Denise Rifai  l-a sensibilizat teribil. 

Care este intrebarea care l-a facut pe Dan Bittman sa planga in emisiune veti putea afla urmarind o noua editie a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce a cauzat lipsa iubirii tatălui în viața dumneavoastră?”, “Ați cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu?”, “V-ați iubit cu femei măritate?”, “Sunteți un artist scump?”, “Ce fel de tată este Dan Bittman?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Dan Bittman în ediția de marți seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.