Dan Bittman trece prin cea mai grea perioadă din viața lui. Artistul este înglobat în datorii: ”A rămas fără bani...”

Autor: Ana Dinu
Dan Bittman are o multime de datorii
Sursa: Instagram

Dan Bittman trece prin momente dificile, artistul este înglobat în datorii după ce anul 2020 și-a pus amprenta asupra situației sale financiare. Ce se întâmplă cu cântărețul?

Anul 2020 a fost cel mai greu an pentru întreaga populație, mai ales pentru lumea artistică, lipsa concertelor l-a adus pe Dan Bittman într-o situație extrem de neplăcută, artistul se confruntă cu datorii colosale, după ce timp de mai bine de un an nu a mai susținut niciun spectacol. Totodată, cântărețul a divorțat de soție și a fost nevoit să împartă averea.

Dan Bittman, înglobat în datorii

Pentru Dan Bittman anul 2020 a venit ca o adevărată lovitură din punct de vedere financiar. Pandemia de COVID-19 a pus pe repaus multe domenii, precum și cel muzical, restricțiile impuse de pandemie l-au adus pe artist într-o situație extrem de dificilă. Nici pe plan personal nu a stat prea bine, în luna februarie artistul a anunțat divorțul de soția sa, cu care avea o relație mulți ani.

Cei doi au decis să țină această situație ascunsă până în momentul în care au hotărât că cel mai bine este să meargă pe drumuri diferite.

Pe plan financiar a fost pe departe cel mai greun an pentru Dan Bittman, faptul că nu a mai susținut concerte i-a adus un gol financiar imens, mai ales că a decis după divorț să-i lase toată averea fostei soții, astfel artistul de confruntă cu datorii enorme.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Dan a rămas fără bani după ce a investit în acest proiect vreo 800.000

de euro. Acum așteaptă să se redeschidă pentru a începe în sfârșit să încerce să își recupereze o parte din investiții.”, au declarat niște apropiați ai artistului.

Citeste si: Cine este fosta soţie a lui Dan Bittman? Arată incredibil şi este implicată în foarte multe proiecte

Câștigurile trupei Holograf pe 2020 sunt de zece ori mai mici

Dan Bittman este managerul trupei Holograf, acesta a încasat 1,9 milioane de lei în anul 2019. Iar profitul pe anul 2020 a fost 191.000, pierderea fiind de 10 ori mai mare față de anul trecut. Trupa a suferit pierderi imense în ultimul an, astfel când masurile le vor perimite vor începe să cânte pentru a acoperii datoriile survenite din cauza pandemiei.

Citeste si: S-a iubit Dan Bittman cu femei măritate? Solistul a răspuns sincer la cea mai râvnită întrebare

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.