Dan Bursuc, detalii neștiute din viața sa. Fiica lui ar fi fost sechestrată de un mare clan: „Nu sunt supărat din cauza a ceea ce a făcut ea!”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 sep 2023, 21:38

Dan Bursuc, detalii neștiute din viața sa. Fiica lui a fost sechestrată de un mare clan: „Nu sunt supărat din cauza a ceea ce a făcut ea!”

Sursa: Captură YouTube

Dan Bursuc a fost invitat la „În Oglindă” cu Mihai Ghiță, unde a vorbit emoționat despre detaliile neștiute din viața sa: de la copilărie și până la viața de familie pe care o are acum.

Cel mai renumit impresar din muzica lăutărească, Dan Bursuc vine cu detalii emoționante și mai puțin cunoscute sau chiar deloc cunoscute din viața sa. 

Dan Bursuc a povestit cu lacrimi în ochi că tatăl său a murit în urma unui cancer la plămâni, iar mama sa este totul pentru el și nu își poate imagina viața fără ea.

Fiica lui Dan Bursuc, membră a clanului Chira?

De asemenea, impresarul și compozitorul Dan Bursuc a mai vorbit despre relația tată-fiică și despre trecutul întunecat al fiicei sale și cum au ajuns în gura presei anumite minciuni. 

Citește și: Ce face Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Legătura incredibilă cu Dan Bursuc: „Cu mine te știe lumea”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Eu sunt deschis la orice fel de întrebare. Povestea mea e scurtă. E copil și consideră că face un lucru bun. Orice copil are dreptul de a greși. Părintele are o singură obligație: de a-și înțelege și a sprijini copilul Părintelui îi revine o sarcină importantă: e copilul tău și tu trebuie să fii alături de el în cele mai importante momente ale vieții, chiar și atunci când face greșeli”, a

spus acesta, întrebat dacă este supărat pe faptele fiicei sale. 

Au apărut diferite zvonuri cum că fiica sa ar fi fost sechestrată de un clan cunoscut și anume Chira, însă Bursuc neagă orice afirmație de acest tip. 

„Nu au nicio treabă acei oameni. E un băiat care se folosește de acel nume. E debusolat din cauză că fata nu îl mai bagă în seamă și născocește tot felul de minciuni. El

vrea să creadă că subestimează imperiul Dan Bursuc. Niciodată. Fata mea nu are nicio treabă cu acești oameni”, a mai spus impresarul.

Fata ar fi furat din casă din cauza amenințărilor venite din partea bărbatului

De asemenea, vedeta a mărturisit că indiferent de ceea ce ar fi făcut fata sa, el o va ierta și o va înțelege. 

Citește și: ”Îmi ajut frații tot timpul” Sorinel Copilul de Aur, dezvăluiri fără precedent despre familia sa. Ce fel de relație are manelistul cu fratele său, Adi de Adi

Ea știe cel mai bine ce și cum a făcut. Cum își așterne așa doarme. Eu nu sunt supărat pentru ce a făcut ea. I-am spus să vină să vorbească cu mine, să avem o relație tată-fiică”.